Стало відомо, хто ховається за костюмом "Бабайки" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Бабайки у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Бабайки?

Поділитися:

Сьогодні, 16 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся п'ятий випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили учасники команд, став Бабайка! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше фантастичні костюми з шоу «Маскарад» можна придбати: автентична «Мотанка» та барвистий «Папуга з Ріо» стануть лотами на благодійному аукціоні

Бабайка – це фантастичний персонаж, який з’явився в найпопулярнішому TikTok будинку країни під назвою Top Team House та зафільмував свою появу вірусними відеороликами в компанії блогерів мільйонників. За легендою Бабайка – це міфічна істота, якою батьки лякають малих та неслухняних дітей, але насправді він добрий і щирий персонаж. Тіло героя вкриває пухнаста біла шерсть, а ще Бабайка має великі вушка небесного кольору та чорний блискучий мікрофон. Дивіться, як Бабайка танцював під усім відомий хіт Gangnam Style: 

Бабайка вразив усіх тим, який він милий і безпосередній. Сьогодні команди мисливців вирішили, що досить зірці ховатися за цим косюмом! Отже, за Бабайкою ховався фронтмен гурту "ТНМК", колишній учасник "Танців з зірками" Олег Фагот Михайлюта! Зірку відгадала команда Юрія Ткача.

Фагот

Олег Фагот Михайлюта – музикант, фронтмен гурту "ТНМК". Він брав участь у цьому сезоні шоу "Танці з зірками", де неодноразово говорив про те, що син змінив його життя. Тож образ Бабайки, яким лякають дітей, для нього виявився близьким. Але Бабайка Фагота був смішним і милим, і аж ніяк не злим. Дивіться, як розкривали Бабайку:

Після зняття костюму Бабайки у Фагота поцікавилися, на скільки кілограмів схуд співак після виступів у пухнастому костюмі під сценічним світлом:

Слухайте, я думаю, що мінус 6 кг точно. Дякую вам, друзі, за цю «баню» щотижня!

бабайка маскарад фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фагот у "Танцях з зірками" розповів про сина: "Я був присутній на пологах, перерізав пуповину"

На якого ж персонажа нам чекати у наступному випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!