Вперше фантастичні костюми з шоу «Маскарад» можна придбати: автентична «Мотанка» та барвистий «Папуга з Ріо» стануть лотами на благодійному аукціоні

Костюми Мотанки та Папуги з Ріо з шоу "Маскарад" вперше будуть продані на благодійному аукціоні на Куражі

На благодійному аукціоні останнього 51-го «Куражу» будуть продані костюми «Мотанки» та «Папуги з Ріо» з шоу «Маскарад».

Поділитися:

Вперше деякі фантастичні костюми з шоу «Маскарад» будуть продані. Це станеться на благодійному аукціоні в рамках «Куражу» 16 жовтня о 18:30. Всі отримані кошти через співпрацю «Куража» з благодійною платформою dobro.ua (від Української Біржі Благодійності) будуть направлені на профілактику та первинну допомогу ментальному здоров'ю дітей і батьків у Луганській області, травмованій війною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросініна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

Проведе благодійний аукціон ведучий шоу «Маскарад» Тімур Мірошниченко. Першим лотом він анонсує костюм «Мотанки». Це автентичний та стильний костюм берегині української культури, яскравого фольклорного персонажа. У давнину люди вірили, що в Мотанці живе дух пращура. Цей персонаж уособлює в собі вічні цінності, родинний затишок, традиції та рідну землю.

Мотанка Маскарад

Костюм «Мотанки» – це багатошарова червоно-біла спідниця, прикрашена майже тисячею китиць. Голову «Мотанки» прикрашає справжній фехтувальний шолом з вишитим орнаментом та великий вінок, який складається з пшеничного колосу та різнобарвних деталей. Хто саме ховається у костюмі «Мотанки» у шоу «Маскрад» поки невідомо. Дивіться, як зірка у цьому костюмі вразила глядачів грою на бандурі та гострим гумором:

Стартова ціна на костюм – 10 тисяч гривень. Цікаво, скільки ж вдасться виручити на благодійність завдяки цьому фантастичному костюму кропіткої ручної роботи?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Ельфа" в шоу "Маскарад"!

Ще один костюм, який будуть продавати на «Куражі» – «Папуга з Ріо». Це сексуальний та яскравий герой, який з’явився у першому епізоді шоу «Маскарад» та закохав у себе мільйони телеглядачів. Різнобарвний костюм Папуги оздоблений стразами та має величезні крила, ширина і висота яких сягає близько двох метрів. Ці фантастичні крила змайстровані з більш ніж 1000 різнобарвних пір’їнок.

Папуга з Ріо

Як стало вже відомо, у шоу «Маскарад» у костюмі «папуги з Ріо» ховався ведучий «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов.

Стартова ціна на цей костюм – так само 10 тисяч гривень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу Маскарад: Мама Олександра Попова розплакалась, побачивши сина на сцені

Як нещодавно стало відомо, 51-й «Кураж», який відбудеться 16-17 жовтня за адресою проспект Академіка Глушкова, 1П19 («ВНДГ»), стане останнім. Про це у соцмережі повідомила його ідейна натхненниця і керівниця Альона Гудкова. Вона пише:

Наш трирічний щасливий контракт з ВДНГ закінчується і обставини складаються так, що  продовжити його ми не зможемо. Тому ми прийняли для себе рішення піти на безстрокові канікули.

Тож не втратьте можливість придбати на останньому до великої перерви «Куражі» костюми «Мотанки» та «Папуги з Ріо» із найбільш загадкового шоу країни «Маскарад». Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі 1+1!