Стало відомо, хто ховається за костюмом "Роніна" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Роніна у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Роніна?

Поділитися:

Сьогодні, 23 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! Ще одним персонажем, якого розкрили, став Ронін! Дізнаємось, хто ж був під цим костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тепер в нашому домі живе Інопланетянин», – донька Юрія Ткача купила костюм з шоу «Маскарад» на благодійному аукціоні (придбати інші костюми можна в соцмережах шоу)

Вільний воїн, який втратив  свого господаря. Тепер він наодинці подорожує світом і захищає селян від їхніх власників. Ронін вірить, що слава про його добрі вчинки розлетяться світом і він зможе повернутися у рідний край до нового господаря.

Одягнутий в костюм японського воїна в коричневих та бірюзових тонах. Особливістю костюму Роніна стали великий шолом зі справжнім кінським хвостом, рукава зі шкіряною бахромою, пальці та вуха в золотій фарбі, біло-рожева накладка на обличчі, золотий шовковий платок на шиї та самурайські шаблі.

Команди мисливців дуже довго не могли здогадатися, хто ж такий Ронін насправді, але сьогодні таємниця стала реальністю. Отже, за Роніном ховався Артем Пивоваров!

Артем Пивоваров — український виконавець, автор пісень та саунд-продюсер.

Instagram/pivovarovmusic

Обидві команди вгадали! А що ж сам Пивоваров думає з цього приводу?

Дуже радий бути тут. Для мене перш за все це був челенж та крутий виклик і нагода. Я займаюсь єдиноборствами та це мене наповнює. Це крутий привід зайнятись новою галуззю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маскарад» на 1+1: до головного суботнього шоу країни доєднається загадковий Пан Коцький та войовничий Ронін

Якого ж персонажа нам чекати у наступному випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!

Дивіться, як розкривали цього персонажа: