Юлія Саніна з чоловіком святкують річницю весілля: пара 10 років у шлюбі (зворушливі фото)

Юлія Саніна з чоловіком святкують річницю весілля: пара 10 років у шлюбі (зворушливі фото)
Соцмережі Валерія Бебко

Юлія Саніна, фронтвумен групи The Hardkiss, разом зі своїм чоловіком Валерієм Бебко опублікували фото на честь річниці весілля.

Поділитися:

Олов'яне весілля: сьогодні Юлія Саніна та її чоловік Валерій Бебко святкують річницю — 10 років у шлюбі! Того ж року подружжя створило свою групу The Hardkiss, самостійно пишуть слова та музику для гурту. Сьогодні на своїх сторінках в Instagram музиканти поділилися ніжними особистими фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна поділилася враженнями від зйомок нового сезону шоу «Маскарад» та розповіла про свій тур, дозвілля з сином і секрети щасливого подружнього життя

На своїй сторінці фронтвумен Юлія Саніна написала, що 10 років назад на вінчанні ніхто навіть не уявляв, скільки пригод у них буде один з одним:

10 років тому ми стояли з тобою на вінчанні в церкві і зовсім не уявляли, яке подорож нас чекає. ❤️ 10 років тому ми чекали благословення понад і сподівалися, що це допоможе нам зберегти один одного в світі, де все стало таким швидкоплинним.
Я дуже тебе люблю! І нам вистачить мудрості і сил зберегти це ще надовго. ❤️

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогери на зйомках шоу "Маскарад": що відбувалося на сцені та за лаштунками

Співачка розповіла про те, як їм вдається зберегти сімейне щастя та про участь в новому шоу "Маскарад" денному шоу "Твій день":

 

А от чоловік Юлії, креативний продюсер The Hardkiss та гітарист Валерій Бебко виклав неймовірно зворушливі фотографії з весілля, підписавши: 

10 років нашій родині. ❤️❤️❤️ Юлька, люблю тебе to the moon and back!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Тімур Мірошниченко відверто про враження від нового сезону шоу "Маскарад"

Нагадаємо, що вже з 18 вересня о 20:20 ви зможете спостерігати за Юлією Саніною в шоу "Маскарад"!