10-річний син Потапа розважається з дорослими «тьотями атятя»

Син Потапа розважився з напівоголеними дівчатами (ФОТОФАКТ) | Зіркові діти | 1+1
@realpotap

Як на це відреагувала його мама?

Поділитися:

Продюсер, співак і тренер «Голосу країни» Потап виховує сина Андрія від минулого шлюбу — з нинішньою колегою та подругою Іриною Горовою. Попри те, що 10-річний хлопчик веде доволі успішний блог в Instagram і сам читає реп, він також знаходить час, аби допомогти батьку на зйомках. 

Раніше Андрій вже з’являвся в кліпі гурту MOZGI на пісню «Полюбэ», а цієї ночі взяв участь у створенні нового відео. Попри те, що назву музичного ролика Потап і його син залишили в таємниці, чарівних парнетрок Андрія батько вирішив не приховувати. 

У сторіз на його сторінці в соцмережі з’явилося вкрай пікантне фото, на якому юний репер позує в дівочій компанії та у світшоті з красномовним написом — «В смысле нет винишка?». 

Партнерок 10-річного Андрія, як співали MOZGI в «Атятя», не зустрінеш на офісній роботі, ці тьоті оголюють свій животик… Інакше кажучи, образи дівчат на світлині й справді дуже відверті.  

Також ефектним кадром поділилася й мама хлопчика — Ірина Горова. На питання у коментарях, мовляв, «і ким він виросте», вона відповіла лаконічно — «натуралом». І сумнівів у цьому немає. 

Також дізнавайся з відео, як саме син Потапа захищає його від шанувальників:  

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай інші новини про Потапа та Ірину Горову: 

1. Екс-дружина Потапа засвітила струнку фігуру в бікіні

2. Солодкий цьом: На цьому фото Потап розтанув від пестощів Насті

3. Помста Лободі? Соліст Rammstein з екс-дружиною Потапа (фото)

4. Хоч зараз на «Танці з зірками»: Потап і Настя закружляли в запальній сальсі

5. Щастить же Потапу! Каменських така сексуальна у цій новій фотосесії

Новини по темі