49-річна Дженніфер Лопес похизувалася кубиками пресу (фото)

Дженніфер Лопес показала підкачаний животик (ФОТО)
GettyImages

Стрункій фігурі зірки позаздрить кожна!

Поділитися:

Володарка найсексуальніших сідниць Дженніфер Лопес працює над своїм тілом щодня. Кожен ранок знаменитості починається зі склянки води та тренування, і лише потім — сніданку. Але результат жорсткого режиму того вартий! Важко повірити, що цього літа Дженніфер відсвяткує 50-річчя. Про свою чудову форму вона в котрий раз нагадала в Instagram.

Лопес опублікувала кадр з тренування, на якому позує в спортивному одязі — короткому топі та легінсах. Викликають захоплення не лише ідеальні пропорції фігури, а й рельєфні м’язи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

У своїх інтерв’ю Джей Ло розповідала, що постійно змінює програму тренувань та займається з різними тренерами. Завдяки такій хитрощі інтенсивний режим їй ніколи не набридає, а тіло не звикає до однакових вправ.

Також артистка додатково займається танцями і дотримується правильного харчування. За її словами, тренування вона не пропускає ніколи. Якщо немає можливості піти до тренажерного залу, виконує вправи вдома та стрибає на скакалці.

Нагадаємо, що у березні коханий Дженніфер Лопес, Алекс Родрігес, зробив їй пропозицію руки та серця. Дізнайтесь більше про історію їхнього кохання з відео:  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес здивувала шалено відвертим фото в бікіні

Новини по темі