5 головних кінопрем'єр червня, які ти не маєш права пропустити

Головні кінопрем'єри червня
Фото: Кадр з фільму «Рокетмен»

Повернення Людей Х, фільм про Елтона Джона та веселі комедії.

Поділитися:

Перший місяць літа безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять твій вечір незабутнім. Ми підготували для тебе добірку із 5-ти кінопрем'єр червня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

Люди Х: Темний фенікс, 6 червня 

Цього разу на шляху Людей Х опиниться серйозний ворог - непереможна Джин Грей, яка є частиною команди. Під час однієї зі своїх космічних місій Джин ледь не загинула від удару неймовірної сили. Тепер ця ж сила зробила її іншою, і коли Джин проявляє свої здібності - зовсім втрачає контроль. 

Рокетмен, 6 червня

Це фентезійний байопік про одного з найуспішніших музикантів сучасності - неповторного сера Елтона Джона. У стрічці йдеться про життя й творчість митця від прояву його таланту до досягнення успіху всесвітнього масштабу. 

Люди в чорному: Інтернешнл, 13 червня 

Секретне агентство людей в чорному бореться з інопланетними істотами, які нелегально перебувають на планеті Земля. Агент Н та агент М отримують нове відповідальне завдання і повинні знищити небажаних гостей Землі не тільки на вулицях Нью-Йорка, а й в усьому світі. Для цього вони вирушають у довгу подорож, сповнену дивовижних пригод. 

Доміно, 13 червня 

Улюблений актор із «Гри престолів», красунчик Ніколай Костер-Валдау перевтілився в офіцера поліції Копенгагену. Чоловік прагне помститися злочинцям за вбивство свого напарника. Поліцейський полює за своїми ворогами разом із коханкою колеги. Проте вони обоє стають жертвами агента ЦРУ. 

Божевільна парочка, 27 червня

Вона високоповажний політичний діяч, а він середньостатистичний журналіст, що вже довгий час не може досягнути успіху. Одного дня їх зведе доля і, можливо, він отримає шанс проявити себе й стати спічрайтером самого кандидата у президенти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

2. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

3. 5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

4. 5 затишних фільмів для дощового вечора

5. 5 красивих фільмів про кохання у стилі ретро

Новини по темі