5 комедійних фільмів, де знялися всесвітньо відомі блондинки

ТОП фільмів з відомими блондинками
Фото: Кадр з фільму «Блондинка в законі»

Пригадуємо найяскравіші кінострічки в День блондинок.

Поділитися:

31 травня святкують Міжнародний день блондинок. З нагоди свята 1plus1.ua підготував для тебе добірку з п’яти найкращих фільмів за участі відомих блондинок. Камерон Діас, Рене Зеллвегер, Мерілін Монро - переглянь комедію з улюбленою акторкою і підійми собі настрій!

Інша жінка, 2014

Карлі (Камерон Діас) й не підозрювала, що її новий бойфренд Марк виявиться таким підлим й підступним. Виявляється, він одружений! Карлі вирішує покинути його, але випадково знайомиться з його дружиною Кейт. Жінки подружилися, і їхній зв’язок став ще міцнішим, коли вони дізналися, що у Марка з’явилася нова коханка - молода красуня-блондинка Ембер. 

Фото: Кадр з фільму «Інша жінка»

Диявол носить Prada, 2006 

Меріл Стріп втілилась у роль сильної й амбітної жінки-боса Міранди Прістлі, що наймає на роботу мрійницю Андреа. Дівчина хоче стати журналісткою і готова виконувати усі забаганки суворої керівниці одного з найвпливовіших модних журналів Нью-Йорка. Проте зовсім скоро Андреа зрозуміє, що починає забувати про своє особисте життя.

Фото: Кадр з фільму «Диявол носить Prada»

Блондинка в законі, 2001

Героїня Різ Візерспун Ель Вудс мріє про весілля зі своїм хлопцем Уореном. Але замість пропозиції руки та серця Ель отримує зізнання коханого в тому, що він вважає її надто безтурботною. Уорен готується вступати до Гарварду і розпочати нове життя. Однак Ель так легко не здається і вирішує поїхати за своїм коханням. На дівчину чекає розчарування - Уорен заручився з іншою.  

Фото: Кадр з фільму «Блондинка в законі»

Щоденник Бріджит Джонс, 2001

Бріджит Джонс (Рене Зеллвегер) вирішує нарешті взяти своє життя під контроль. Більше ніяких шкідливих звичок, сексу на одну ніч й жирної їжі! Дівчина заводить щоденник, у якому описує свої досягнення. Вона зовсім самотня і з часом зрозуміє, що знайти своє справжнє кохання - завдання не з простих. 

Фото: Кадр з фільму «Щоденник Бріджит Джонс»

В джазі тільки дівчата, 1959

Це музична комедія за участі легендарної блондинки Мерілін Монро. Події розгортаються у Чикаго на початку 30-х років. Місцеві музики Джо і Джеррі випадково стають свідками перестрілки бандитів і, прикидаючись жінками, тікають у Флориду. Тепер вони Джозефіна й Дафна - нові красуні із жіночого джаз-гурту.

Фото: Кадр з фільму «В джазі тільки дівчата»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1. 5 головних кінопрем'єр червня, які ти не маєш права пропустити

2. 5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

3. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

4. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

Новини по темі