5 кінопрем’єр, які має побачити кожен у листопаді

5 кінопрем’єр, які має побачити кожен у листопаді | Новини кіно | 1+1
Фото: Кадр з фільму «Таємниці райських схилів»

Ми йдемо, а ти?

Поділитися:

Важко уявити кращий період для затишного перегляду фільму, ніж осінь. Поспішай із найріднішими у кіно, адже листопад підготував безліч яскравих прем’єр.

Традиційно, сайт 1+1 знайомить тебе з найобговорюванішими кіноновинками, на вихід у прокат яких глядачі усього світу чекають з нетерпінням. Теж завмерла в очікуванні? У такому разі залишається побажати приємного перегляду!

«Таємниці райських схилів»

Вихід: 7 листопада

Жанр: фентезі від режисерки Еліс Веддінгтон

Головні ролі: Емма Робертс, Джеремі Ірвін, Ейсі Гонсалес, Аквафіна, Мілла Йовович

Опис сюжету: Героїня Емми Робертс – Ума потрапляє до незвичного пансіонату на тропічному острові. Сюди батьки часто відправляють своїх дітей на перевиховання. Спершу дівчині все здається ідеальним, але згодом вона помічає іншу сторону раю…

«Ангели Чарлі»

Вихід: 14 листопада

Жанр: комедійний бойовик режисерки Елізабет Бенкс

Головні ролі: Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська

Опис сюжету: Продовження історії про Ангелів Чарлі робить новий вклад у франшизу, яка почалась у 1970 і продовжилась у 2000 році. Стрічка розповідає про трьох молодих жінок, які працюють приватними детективами на таємничого і впливового Чарлі. Разом вони здатні впоратись із будь-яким завданням.

«Аутсейдери»

Вихід: 14 листопада

Жанр: біографічний спортивний бойовик Джеймса Менголда

Головні ролі: Крістіан Бейл, Метт Деймон

Опис сюжету: Це історія американського автоконструктора-новатора Керролла Шелбі і популярного британського гонщика Кена Майлза, які кинули виклик усім законам фізики та непереможним автівкам Енцо Феррарі. Вони повинні виготовити абсолютно новий спорткар, який зумів би випередити чемпіона 24-годинної гонки на витривалість.

«Ідеальна брехня»

Вихід: 21 листопада

Жанр: драма володара премії «Оскар» Білла Кондона

Головні ролі: Гелен Міррен, Єн Маккеллен

Опис сюжету: Все життя Рой Кортні присвятив погоні за багатством. У юності він вправно зводив із розуму жінок завдяки власній харизмі та вроді й мав на меті лише одне – заволодіти їхніми грошима. І вже навіть у зрілому віці Рой вирішив зробити те саме. Зі своєю новою жертвою, вдовою Бетті він познайомився у мережі. Та цього разу сталося інакше – чоловік нарешті щиро закохався. Чи зможуть вони бути щасливими?

«Аббатство Даунтон»

Вихід: 28 листопада

Жанр: драма режисера Майкла Енглера, за плечима якого робота над майже 50 телесеріалами

Головні ролі: Меттью Гуд, Меггі Сміт, Мішель Докер

Опис сюжету: Події епічної екранізації одного з найуспішніших серіалів сучасності розгортаються у 1927 році. Сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем проживають в Аббатстві Даунтон. Неочікувано вони отримують лист, у якому повідомляється про гостьовий приїзд короля і королеви Великобританії. На героїв чекає безліч інтриг і шалене кохання.

Більше цікавих кінодобірок читай на 1plus1.ua:

1. 5 найкращих осінніх фільмів, що подарують затишок

2. 5 романтичних фільмів із Кетрін Зетою-Джонс, які розбурхають твої почуття

3. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити

4. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

5. 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі