5 романтичних фільмів із Кетрін Зетою-Джонс, які розбурхають твої почуття

5 романтичних фільмів із Кетрін Зетою-Джонс, які розбурхають твої почуття | Фільми | 1+1
Фото: Кадр з фільму «Смак життя»

Пригадуємо найкращі ролі зіркової іменинниці.

Поділитися:

Осінь – пора затишного пледа, ароматного чаю й захопливого фільму. Як відомо, середа – це маленька п’ятниця, тож вмощуйся зручніше, вмикай свій ноутбук і проводь вечір у цікавій кінокомпанії.

Із нагоди дня народження талановитої британської акторки, володарки «Оскара» Кетрін Зети-Джонс, якій сьогодні виповнюється 50 років, пропонуємо пригадати її найкращі ролі. Оскільки для багатьох Кетрін – втілення жіночої краси й енергії, не дивно, що найвідоміші стрічки за її участі такі романтичні й чуттєві. Дивимось!

«Смак життя», 2007

Це історія шеф-кухарки Кейт Армстронг (Кетрін Зета-Джонс), яка працює у фешенебельному ресторані Нью-Йорка. Вона фанатіє від своєї роботи, відповідально ставиться до приготування кожної страви і практично живе на кухні. Та коли сестра Кейт гине в автокатастрофі, життя героїні кардинально змінюється. Тепер їй потрібно піклуватися про 9-річну племінницю Зої. Армстронг розуміє, що більше не може працювати настільки продуктивно, як раніше. Жінка наймає помічника Ніка Палмера – справжню зірку ресторанного бізнесу. Він вже давно міг стати шеф-кухарем, та чомусь залишається поруч із Кейт.

Фото: Кадр з фільму «Смак життя»

«Смертельний номер», 2007

Якщо полюбляєш загадкові кінострічки з ноткою містики, рекомендуємо переглянути «Смертельний номер», головні ролі у якому виконали легендарні актори Гай Пірс та Кетрін Зета-Джонс. Це історія про справжнє кохання, яке назавжди поєднало героїв. У фільмі йдеться про всесвітньо відомого американського ілюзіоніста Гаррі Гудіні. Здається, у своїй професії чарівник мав справу і з більш складними ситуаціями. Та коли йшлося про красуню з неймовірним даром, Гудіні втрачав розум.    

Фото: Кадр з фільму «Смертельний номер»

«Нестерпна жорстокість», 2003

Це романтична комедія про двох майстрів своєї справи – адвоката Майлза Мессі (Джордж Клуні) і досвідченої аферистки Мерілін Рексрот (Кетрін Зета-Джонс). Майлз спеціалізується на розлучних процесах. До його рук потрапляє цікава справа: красуня подала на розлучення з багатим чоловіком. Однак Мессі не довіряє жінці. І не дарма, адже нею є сама Мерілін! Спершу адвокат майстерно знищує всі спроби підступної хижачки. Але поки що йому вдалося виграти лише одну битву. А хто отримає перемогу у війні – це ми ще побачимо.

Фото: Кадр з фільму «Нестерпна жорстокість»

«Улюбленці Америки», 2001

Зіркову пару Гвен та Едді обожнює весь Голлівуд. Країна з нетерпінням чекає на новий фільм за їхньої участі. Ось лишень улюбленці Америки не можуть виправдати сподівань своїх шанувальників. Вони неочікувано посварилися, що стало справжньої катастрофою для всієї кіноіндустрії. Екс-подружжя мусить знову зійтися, хоча б на одну прес-конференцію. Це непросте завдання лягає на плечі Кікі – сестри й асистентки Гвен. Проте замість того, щоб закохувати Едді у Гвен, вона сама втратила розум.

Фото: Кадр з фільму «Улюбленці Америки»

«Маска Зорро», 1998

У центрі сюжету – пригоди легендарного захисника всіх знедолених на ім’я Зорро. Він ніколи не знімає чорної маски, тому ніхто не бачив його справжнього обличчя. Найбільший ворог Зорро – дон Рафаель Монтеро – зробив усе для того, щоб герой опинився за ґратами. Минуло 20 років, перш ніж він зумів вийти з в’язниці. Зорро знайомиться з молодим чоловіком Алехандро, який продовжить його справу. Тепер юнаку доведеться не тільки помститися тирану Монтеро, а й завоювати серце красуні Елени (Кетрін Зета-Джонс).

Фото: Кадр з фільму «Маска Зорро»

Дізнавайся більше про зіркову історію улюбленої акторки у відео: 

Ще декілька цікавих кінодобірок на нашому сайті:

1. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

2. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити

3. 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

4. 5 найкращих фільмів Гая Річі, які варто переглянути

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі