5 кінопрем'єр листопада, які варто подивитися

Прем'єри фільмів у листопаді 2018
Фото: Кадр з фільму "Колетт"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Останній місяць осені безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр листопада, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які можна переглянути з дітьми на канікулах

ФАНТАСТИЧНІ ЗВІРІ: ЗЛОЧИН ГРІНДЕЛЬВАЛЬДА, 15 листопада

Продовження захоплюючої кінострічки “Фантастичні звірі” розповідає про план Гріндельвальда, який збирає під своє крило амбітних чарівників. Зупинити злого Гріндельвальда зуміє лише Албус Дамбулдор. Він заручається підтримкою колишнього учня Ньюта, і їх пригоди знову починаються!

КОРОЛЬ ДАНИЛО, 22 листопада 

В основі сюжету історія про те, як Данило Галицький отримав корону від Папи Римського і став першим королем Київської Русі. Головні ролі виконали Сергій Ярмошенко, Олег Сікірінській, Юрій Вихованець, Олексій Кравчук, Олександр Кузьменко, Петро Бенюк, Альбіна Сотникова. Режисером стрічки виступив Тарас Химич.

КОЛЕТТ, 29 листопада

В основі стрічки - історія письменників Сідоні-Габріель Колетт та Анрі Готьє-Віллара (Уіллі), що заснована на реальних подіях. Уіллі переконує Колетт писати під його іменем. Її книга про дівчину з провінції Клодін стала бестселлером, і подружжя різко отримує омріяний статус й популярність. Згодом чоловік просить Колетт написати ще одну книгу, проте цього разу жінка хоче, аби її ім'я теж зазначалось. Після цього вона стикається із гендерною нерівністю й обмеженням прав жінок у суспільстві. 

ЩАСЛИВІ НЕВДАХИ29 листопада

Нова французька комедія розповідає про справжню чоловічу дружбу. У житті Бетрана все складно, і друзі вирішують його підтримати. Аби втекти від рутинного життя семеро чоловіків вирішують зайнятися цікавим ділом - підкорювати хвилі!

РОБІН ГУД, 29 листопада

У центрі сюжету - Робін Гуд із Локслі. Він повернувся з Хрестового походу і разом зі своїм другом-мавром розпочинає війну проти англійської влади в особі шерифа Ноттінгему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів зі Сьюзан Сарандон, які хочеться переглядати знову й знову

Новини по темі