5 корисних перекусів, які не зашкодять фігурі

Корисні і смачні перекуси, які не зашкодять фігурі
freepik.com

І голод втамувати, і в талії не набрати.

Поділитися:

Не встигли доїхати до роботи, а вже зголодніли? У нас для вас є чудова добірка перекусів, які чудово тамують голод і не додають зайвих кілограмів.

Тож, пропонуємо вам взяти собі на замітку і користуватися ними щодня.

1.Горіхи

Про користь горіхів не втомлюються повторювати дієтологи. Мигдаль, арахіс, волоські та інші види горіхів багаті на вітамін Е. А волоські горіхи ще й зміцнюють імунітет та сприяють повільнішому старінню шкіри.

Окрім цього, горіхи мають хорошу здатність втамовувати відчуття голоду, тому сміливо перекушуйте горіхами. Але пам’ятайте, що дієтологи рекомендують споживати не більше однієї жмені на день.

2. Сухофрукти

Перекус сухофруктами – це хороший спосіб ненадовго забути про голод. А ще засушені фрукти – повноцінне джерело вітамінів узимку. Тому обирайте сухофрукти  замість шоколадних батончиків. З таким перекусом ви даєте менше шансів зайвим кілограмам. 

3. Варене яйце

Воно містить і білки і жири. Тому, з’ївши одне яйце, можна отримати хороший заряд енергії та корисних елементів. Дієтологи рекомендують з’їдати не більше одного яйця на день.

4. Кефір або йогурт

Тут все просто. Зголодніли – випийте склянку кефіру. Такий перекус рекомендують тим, хто перебуває на етапі активного схуднення. Кисломолочна продукція містить мало калорій, добре впливає на травну систему, але, щоправда, голод втамовує зовсім ненадовго. Щодо йогурту, то обирайте не солодкий продукт, без домішок та сиропів.

5. Смузі

Якщо у вас вдома є спеціальний блендер для смузі, так званий смузі-мейкер, то робіть собі такі вітамінні напої щодня. Головне – не споживати смузі на голодний шлунок. А якщо до складу смузі додати банан, то цей сік-пюре втамує ваш голод на дві години щонайменше.

Перекушуйте правильно та регулярно, і ви забудете про проблеми з постійним відчуттям голоду та зайвими сантиметрами на талії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: Корисні властивості та калорійність кеш'ю

Новини по темі