5 шокуючих фактів про Бренду Волш із «Беверлі-Гіллз, 90210»

Шеннен Догерті вражає: 5 шокуючих фактів про Бренду Волш із «Беверлі-Гіллз, 90210» | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

У акторки «серце з перцем».

Поділитися:

Уже зовсім скоро світ побачить новий сезон улюбленого молодіжного серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210». Прем’єра стрічки запланована на 7 серпня, а отже у нас ще є час пригадати все найцікавіше про улюблених персонажів.

Тож сьогодні подробицями свого життя тебе здивує акторка Шеннен Догерті, що у «Беверлі-Гіллз…» зіграла Бренду Волш.

#1 Зовсім рано почала кар’єру.

Коли Шеннен було 7 років, її родина переїхала із провінційного Мемфіса (Теннессі, США) до Лос-Анджелеса. Майбутня зірка одразу зрозуміла, ким хоче стати і вже через три роки отримала свою першу роль у серіалі «Батько Мерфі» (1981).

Фото: @theshando

#2 Двічі втрачала роботу через складний характер.

Запальний норов акторки часто ставав на заваді її нормальній роботі. Шеннен двічі позбавила себе зіркових ролей через сварки на знімальному майданчику. Вона була єдиною із головного складу акторів «Беверлі-Гіллз, 90210», хто припинив співпрацю з проектом після четвертого з десяти сезонів.

А через непорозуміння з колегою Алісою Мілано Шеннен втратила роботу у надпопулярному серіалі «Усі жінки відьми». Із восьми успішних сезонів Догерті знялася лише у трьох, тож, певно, вона ще довго кусала лікті.

Джерело: giphy.com

#3 Декілька разів мала проблеми з законом.

Для Шеннен спалахи гніву та неконтрольована поведінка не обмежувалися знімальним майданчиком. Тож не дивно, що зірка неодноразово мала проблеми із законом. Ще на початку 90-х за постановою суду Шеннен була змушена пройти терапію з контролю гніву. Це сталося після того, як під час суперечки акторка розбила пивну пляшку об чиюсь машину. А у 1997 році її заарештували за водіння у нетверезому стані.

Джерело: giphy.com

#4 Бореться зі страшною хворобою.

У травні 2015-го у акторки діагностували рак молочної залози. Та бійцівський характер зірки не дав їй опустити руки. У 2017 році Догерті повідомила, що після складного курсу лікування нарешті досягла ремісії. До сьогодні вона перебуває під пильним наглядом лікарів. Та немає кращих ліків, ніж захопливе заняття. Тож сподіватимемося, що робота у гучному продовженні культової стрічки піде зірці на користь.

Фото: @theshando (Під публікацією акторка закликає не зволікати з обстеженням молочної залози)

#5 Активістка у боротьбі за права тварин.

Та насправді серце акторки не лише з перцем, а ще й з ласкою. Шеннен щиро переймається долею тварин. Instagram зірки переповнений публікаціями із закликами подбати про братів наших менших. Догерті активно співпрацює з Sea Shephуrd Conservation – міжнародною благодійною організацією, що займається захистом жителів моря.

Фото: @theshando

Нагадаємо, що днями читачі 1plus1.ua вже дізналися багато нового про акторку Дженні Гарт (Келлі Тейлор).

Більше подробиць про майбутню прем’єру улюблено серіалу дізнавайся у відео:

Читай також інші цікаві новини про «Беверлі-Гіллз, 90210»:

1. Улюблені актори зібралися разом у легендарній кав'ярні з серіалу «Беверлі-Гіллз»

2. Усі в зборі! У мережі з'явилися нові фото зі зйомок продовження «Беверлі-Гіллз» 

3. Акторки «Беверлі-Гіллз» позасмагали у купальниках серед мегаполісу (фото)

4. Як змінилися актори «Беверлі-Гіллз» за 19 років (фото)

5. Як змінилися за 19 років Донна і Келлі з «Беверлі-Гіллз» (фото)

Новини по темі