5 невідомих фактів про суперхіт Насті Каменських Elefante

Настя Каменських: 5 невідомих фактів про суперхіт Elefante | Шоу-бізнес | 1+1

Оце так!

Поділитися:

Кліп на суперхіт Насті Каменських Elefante впевнено підкорює мережу. Усього за п’ять днів після прем'єри (25 жовтня) він набрав понад п’ять мільйонів переглядів і досі очолює перелік трендів на українському YouTube. Нижче розкриваємо п’ять невідомих фактів про нову гучну роботу артистки. Цікавинками NK поділилась у відео «за кадром» на своєму YouTube-каналі.

#1 Кліп знімали два дні. Приблизно стільки ж часу пішло на створення хобота для одного з магічних персонажів. А грим накладали чотири години. У процесі зйомок із хоботом потрібно було працювати дуже акуратно. Але найважче, напевно, довелося самому акторові, тому що дихати з хоботом на обличчі було практично неможливо. Щоб він у перерві міг випити води, використовували спеціальні трубочки.

#2 Образ NK Pantera Negra став основним. І це улюблений лук Насті. Його акцент – спеціально створені окуляри у вигляді двох пантер, що біжать назустріч одна одній. Характер і спритність цієї дикої кішки уособлює блискавичний успіх артистки в Латинській Америці.

#3 Elefante припала до душі як мексиканцям, так і американцям, адже трек включили у добірки Apple Music USA Shazam Recommends: The Best New Music («Шазам» рекомендує: Найкраща нова музика) разом із такими світовими зірками як Каньє Вест і Селена Гомез.

#4 Кавун із кліпу символізує стереотипи, які дівчина розбиває і святкує тріумф мелодією на сопілці. Музичний мотив – це символ не тільки краси душі, любові, а й узагальнений символ мистецтва і його впливу на людину.

#5 До латиноамериканської культури Настя тяжіла з дитинства, з нею її познайомили батьки, які певний час жили в Мексиці. Улюбленою піснею юної артистки була Cucurrucucú, paloma. І вже тоді NK хотіла створювати мультикультурну музику, яка не знатиме кордонів. Екзотичний фьюжн української сопілки та запальних латиноамериканських ритмів став ідеальним втіленням цього бажання.

До слова, ексклюзивна прем'єра кліпу Elefante відбулась ще й в ефірі популярної ранкової передачі Despierta America на іспанському телеканалі Univision. Іспаномовні слухачі вподобали NK тож запросили її презентувати свій майбутній трек і кліп на своєму телебаченні.

Переглянь гарячий кліп зірки просто зараз:

Також дивися інтерв'ю NK, яке вона нещодавно дала «Світському життю»:

Більше цікавих новин про Настю Каменських читай тут:

1. Настя Каменських випустила сексуальний кліп за участі Потапа

2. Потап і Настя Каменських показали, як провели осінні вихідні

3. Потап розповів, чому любить жити з Каменських

4. «Разом до старості»: Потап випустив пісню-обітницю для Каменських

5. Потап і Настя Каменських вразили людей смачним поцілунком у супермаркеті 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter. 

Новини по темі