Спокуслива Каменських із двома хижаками вийшла на червону доріжку

Настя Каменських із двома хижаками вийшла на червону доріжку M1 Music Awards 2019
Фото: instagram/kamenskux

Такий зірковий супровід побачиш не щодня.

Поділитися:

У суботу, 30 листопада, у київському Палаці спорту відбулася грандіозна музична подія – церемонія нагородження M1 Music Awards 2019. Традиційно захід зібрав чи не всіх діячів українського шоу-бізнесу.

Та поки гості вечора завмерли в очікуванні початку шоу, просто на червоному хіднику власний перфоманс влаштувала співачка Настя Каменських. Її не лише в Україні, але й далеко за океаном. Тож, очевидно, NK навіть не думає зупинятися.

Так, на червону доріжку M1 Music Awards зірка вийшла у компанії хижих створінь, і, мусимо погодитись, це дійство легко загіпнозує кожного.

Доки вбрана у чорне Каменських усміхалася в об’єктиви численних камер, публіку шокували рожевий «леопард» та бірюзовий «пітон» біля ніг артистки. Неонові знаки, які хижаки приміряли замість окулярів, транслювали присутнім псевдонім зірки – NK. Співачка й сама доповнила власний спокусливий лук цікавою деталлю – пів її обличчя приховувала маска пантери.

Джерело: instagram/kamenskux

Годі й казати, що такий вихід на червону доріжку викликав у присутніх справжній шквал емоцій. А яким був виступ зірки на M1 Music Awards 2019 дивися у відео:

Нагадаємо, нещодавно в США відбулася престижна церемонія American Music Awards 2019. Свої нагороди отримали найпопулярніші американські зірки. Та чи не найяскравіше того вечора сяяли дві юні артистки. Так, Біллі Айліш буквально , а вбрана у мереживні панчохи Каміла Кабейо .

Більше цікавого про Настю Каменських читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі