5 правил здорового харчування, яких дотримується Меган Маркл

Дієта Меган Маркл: сніданок, обід та вечеря
gettyimages.com

Дізнайтеся, що їсть герцогиня на сніданок, обід на вечерю.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл ніколи не приховувала, що є прихильницею здорового харчування. Яких правил дотримується герцогиня у щоденному раціоні харчування, аби залишатися здоровою і красивою, - читайте далі. 

1. Меган ніколи не пропускає сніданок. На сніданок герцогиня зазвичай надає перевагу вівсянці з бананом та медом або омлету з овочами й тостом. Такий поживний сніданок заряджає Меган енергією на увесь день!

2. Зазвичай герцогиня відмовляється від продуктів тваринного походження. Протягом тижня Меган Маркл намагається уникати вживання їжі тваринного походження. Якось вона зізналася виданню Best Health, що не любить обмежень ні у харчуванні, ні у житті, а надає перевагу балансу: «На вихідних можу дозволити собі те, від чого відмовляюся в будні. Це не дієта, ні в якому разі. Це мій спосіб життя».

3. Меган вживає корисну їжу на перекус. Шоколадні батончики на перекус - це не для герцогині. Щоб втамувати голод, Меган ласує яблуком з мигдальною олією і морською сіллю. Щоправда, Маркл зізнається, що іноді обожнює з'їсти трохи чіпсів за розмовою з близькими друзями. 

4. Герцогиня дотримується традицій. Одна з них - недільний ланч у колі друзів та родини. 

Я обожнюю ці зустрічі, розмови за келихом вина, неспішну підготовку ... Курча по-філіппінськи - моя коронна страва! Маринуєте птицю у винному оцті, соєвому соусі з додаванням часнику і лимона. Готуйте на повільному вогні. Це простіше простого!

5. Меган Маркл іноді тішиться себе смачненьким. Під час подорожей герцогиня смакує пастою й келихом вина: «Коли я повертаюся додому, то помічаю у себе такий «вагітний» животик. Я навіть ім'я йому придумала - Коміда! (прим. ред. - від ісп. сomida - їжа). Якщо ближче до вечора я почуваюся втомленою, п'ю зелений смузі з яблука, шпинату, імбиру і лимона. Він бадьорить краще, ніж еспресо!».

За матеріалами harpersbazaar.com.ua

Читай також інші новини про Меган Маркл:

1. З особистого архіву Меган Маркл: Не публіковані раніше фото вагітної герцогині

2. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

3. «Це непросто», – Меган Маркл уперше прокоментувала життя в королівській родині

Новини по темі