5 простих зачісок для романтичного вечора

Топ-5 зачісок для побачення
Фото: Freepik

Укладки, які ідеально доповнять ваш образ на День святого Валентина.

Поділитися:

На побаченні в День закоханих хочеться виглядати привабливо і відчувати себе відповідно. Допоможе в цьому — проста, злегка недбала, але дуже романтична і жіночна зачіска.

Ми зібрали п'ять ідей, які не заберуть у вас багато часу, але точно додадуть чарівності. Зачіски до Дня Валентина з добірки 1plus1.ua легко повторити в домашніх умовах, не звертаючись за допомогою до майстра з салону краси.

Два джгута

@tanyajohnson_

Відокремте по пасму від скронь. Скрутіть їх у джгути, зафіксуйте тонкою резинкою на потилиці та виверніть всередину. Додайте стрічку або інший аксесуар на ваш смак. Щоб зачіска виглядала невимушено, можна злегка підкрутити волосся плойкою або обробити пасма текстуруючим спреєм. Це зробить образ більш розслабленим і недбалим.

М'яка голлівудська хвиля

@oksana_sergeeva_stilist

Розділіть волосся на великі пасма і нанесіть трохи пінки для фіксації з термозахистом. Накрутіть по черзі локони плойкою в один бік. Щоб зачіска протрималася довше, фіксуйте кожне пасмо в згорнутому вигляді невидимкою відразу після завивки.

На фінальному етапі — зніміть невидимки і розчешіть волосся гребінцем з рідкими зубцями. Результат зафіксуйте лаком.

Низький хвіст

@hairbyjaxx

Трохи начешіть волосся на потилиці, щоб зачіска виглядала більш об'ємною. Відокремте два великі пасма біля скронь, а решту зберіть у низький хвіст. Локонами, які залишилися, обгорніть хвіст. Ліве пасмо — на праву сторону, праве — на ліву. Зафіксуйте невидимками.

Коса «риб'ячий хвіст»

@tanyajohnson_

Розділіть волосся на дві рівні частини. З кожного боку виберіть по одному тонкому пасму і схрестіть їх між собою. Притримуючи плетіння однією рукою, іншою виберіть таке ж пасмо з одного з боку і схрестіть з верхнім пасмом. Теж саме зробіть з іншого боку і перехрестіть пасмо з попереднім. Плетіть косу до потрібної довжини, схрещуючи пасма і чергуючи сторони. Коли закінчите, обережно потягніть за вибіркові пасма, піднімаючи і розпушуючи їх. 

Пишний подвійний хвіст

@tanyajohnson_

Добре начешіть волосся, щоб додати йому об'єму. Розділіть на дві частини — верхню і нижню. Нижню зберіть у низький хвіст і зафіксуйте резинкою. Верхню половину волосся зберіть у високий хвіст і накрийте ним нижній. Щоб зачіска виглядала цікавіше, можна відокремити одне пасмо зверху і обгорнути ним хвіст, зафіксувавши невидимкою.