5 речей, які ввела в моду Кейт Міддлтон

Стиль Кейт Міддлтон: що ввела в моду герцогиня

Секрети стилю герцогині Кембриджської

Поділитися:

Кейт Міддлтон, дівчині зі звичайної родини, вдалося підкорити серце завидного нареченого принца Вільяма, стати частиною королівської аристократії, а разом з тим — кумиром мільйонів.

Кожен вихід у світ герцогині незмінно потрапляє до модних хронік, а все, про що позитивно відгукується Кейт, миттєво стає трендом. І деякі з них — ви також підтримуєте.

Про те, чому герцогиню Кембриджську вважають прикладом для наслідування, і якими модними тенденціями ми їй зобов'язані, читайте в нашому матеріалі.

Теплі сімейні знімки

Своєю щирістю Кейт Міддлтон, сама про те не підозрюючи, змінила ставлення британського суспільства до королівської родини. Замість офіційних сімейних фотографій, немов з архіву бібліотеки, герцогиня ввела у моду живі знімки.

З легкої руки Кетрін альбом монаршої родини став поповнюватися природними кадрами без натягнутих посмішок. Місцеві ЗМІ навіть термін придумали — casual photo. Членам королівської династії вдалося стати як ніколи ближче до народу, адже на знімках вони нагадують простих жителів околиць Лондона.

Одяг бюджетних брендів

GettyImages

Кейт Міддлтон стала першою представницею королівської родини, яка з'явилась на офіційному заході в одязі з мас-маркету. Повторити образ дружини принца Вільяма і відчути себе герцогинею може навіть українка: Кейт одягається в Zara, H&M і Topshop. Міддлтон змусила сумніватися всіх, хто вважав, що стильний образ не створити без значних витрат.

Економія

GettyImages

І ще раз про заощадливість. Кейт не лише купує бюджетний одяг собі, але й вдягає у нього своїх дітей. Так, для першої фотосесії в житті маленької Шарлотти, герцогиня Кембриджська обрала доньці сукню за 20 фунтів.

Те ж саме стосується дитячого садка, докладніше про який ми говоримо нижче. Кетрін Міддлтон віддала старшого сина до гідного, але далеко не найдорожчого навчального закладу. Цим вона вкотре підкреслила: дорого — не означає добре.

Система Монтессорі

GettyImages

Розроблена в першій половині ХХ століття, система виховання Монтессорі ніколи не користувалася особливою популярністю. До тих пір, поки подорослішавший принц Джордж, син Кетрін і Вільяма, не пішов до садочка. Виявилося, що герцогиня підтримує принципи італійського педагога і філософа Марії Монтессорі. По всій Англії батьки почали прагнути дати своїм дітям освіту, «як у принца Джорджа».

Ювелірні прикраси

GettyImages

Враховуючи любов Кейт Міддлтон до бюджетних марок та її високий статус, пробачити захоплення ювелірними прикрасами герцогині можна. Тим паче, вона обирає досить лаконічні та стримані вироби.

Один з головних ювелірних трендів, який започаткувала Кетрін — обручка з сапфіром. Як тільки герцогиня з'явилася на публіці з цією прикрасою, наречені усього світу почали вимагати від своїх майбутніх чоловіків щось подібне.

До того ж, в Англії в деяких ювелірних магазинах навіть є спеціальні відділи з виробами, які купувала Кейт.

Більше цікавого про Кейт Міддлтон дізнаєтеся з відео: 

Новини по темі