50-річна Джей Ло у крихітному боді купається в грошах

Дженніфер Лопес звабила світлиною в пікантному боді | Зіркове життя | 1+1
Фото: quayaustralia.com

Ось це так шахрайка-стриптизерка!

Поділитися:

Якщо у 2012-му ти фанатіла від Ченнінга Татума в гарячій стрічці «Супер Майк», то прем’єра нової історії про хитрих спокусниць точно припаде тобі до душі. 12 вересня виходить у прокат комедійно-драматичний фільм про стриптизерок «Шахрайки з Волл-Стріт» із Дженніфер Лопес у головних ролях. І, схоже, американська акторка та співачка не на жарт захопилася своїм новим амплуа поганої дівчинки.

Днями зірка поділилася відвертою світлиною на своїй сторінці в Instagram. Фото викликало бурхливе обговорення серед її шанувальників. На світлині напівгола Джей Ло демонструє звабливі форми у пікантному боді зі стразів та на ультрависоких підборах. Позує сексуальна 50-річна акторка з повними жменями грошей.

Фото: @jlo

Одружена на грошах, – прокоментувала світлину Лопес.

Зазначимо, зірка як ніхто інший знається на відвертих образах. Згадаймо лишень сексуальну шкіряну сукню Джей на презентації фільму «Шахрайки з Волл-Стріт». Від самої стрічки варто очікувати найнесподіваніших луків – танці на пілоні потребують особливого вбрання.

Як насправді танцює новоспечена стриптизерка Джей Ло – дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Дженніфер Лопес:

1. Дженніфер Лопес позує в напівпрозорій сукні зі «змією» на грудях

2. Дженніфер Лопес показала соковиті форми в купальнику

3. 50-річна Дженніфер Лопес показала пишний бюст у хижому вбранні

Новини по темі