7-річна Амелія Анісович, яка співала у київському бомбосховищі, нарешті зустрілася з мамою (відео)

Амелія Анісович, яка співала в бомбосховищі, зустрілася з мамою (відео)
Facebook Лилия Анисович

Дівчинка, яка стала відома на весь світ після свого співу у київському бомбосховищі на початку війни, нарешті зустрілася з мамою. Тепер вони разом в Польщі.

Поділитися:

7-річна киянка Амелія Анісович нарешті возз'єдналася зі своєю мамою Лілією. Дівчинка, яка стала відома на увесь світ після свого співу у київському бомбосховищі на початку війни, за кілька днів після цього з бабусею відправилася до Польщі. А от її мама ще тривалий час перебувала у Києві, бо не мала на кого залишити літніх батьків. І от нарешті донька та мама разом: поки у безпечній Польщі, але мріють про повернення додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери здійснили мрію 7-річної Варі, яка пожертвувала своїми заощадженнями заради допомоги військовим (відео)

Ведуча 1+1 Алла Мазур задала питання Амелії, чим вона займається в Польщі. Дівчинка відповіла:

"Я вчу польську мову, а своїх однокласників, друзів вчу української".

Амелія Анісович з мамою

Мама ж Амелії Лілія уточнює:

"Ми пішли до звичайної польської школи, Амелія по-троху вивчає польську. Нещодавно нам подарували піаніно, будемо освоювати цей інструмент. Поки що ми записуємо нові пісні в студії. Власне, вчора записували гімн і нову пісеньку про Україну".

Амелія АнісовичФОТО: Facebook Лилия Анисович

Нагадаємо, пісню з діснеївського анімаційного фільму "Крижане серце" Амелія заспівала, коли переховувалася з рідними від російських бомб у сховищі в Києві. Відеозапис цього співу маленької українки зворушив тисячі людей і швидко розлетівся у соцмережах та світових ЗМІ. Про дівчинку написали зокрема New York Post та CNN, а також виконання Амелії розчулило і американську актрису та співачку Ідіну Мензел, яка озвучила головну героїню мультфільму "Крижане серце" Ельзу.

Згодом, вже у Польщі, у польському місті Лодзь, де відбувся концерт на підтримку України, Амелія Анісович акапельно заспівала гімн нашої держави. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річний Максим заробляє гроші на тепловізор для військових і мріє про закінчення війни

27 березня, на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar у Польщі Амелія Анісович виконала знову пісню з мультфільму "Крижане серце". Україномовну версію цієї вже символічної пісні дівчинка акапельно проспівала в ефірі "Єдиних новин", поруч зі свєю мамою, яку так довго чекала з України. Дивіться, як це було, наприкінці цього відео:

Новини по темі