8-річна донька P!nk поголила голову, щоб бути схожою на маму

8-річна донька Pink поголила голову, щоб бути схожою на маму | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Вона знає, чого хоче.

Поділитися:

Американська співачка P!nk вже тривалий час лишається вірною своєму стилеві. Коротке волосся, невимушений макіяж та жодних (майже) суконь – фірмові елементи образу зірки. Тож не дивно, що її 8-річна донька Віллоу надихнулася маминим прикладом у створенні власного неповторного образу. Так, днями дівчинка попросила зробити їй нову зачіску.

Неочікуваним перевтіленням малечі з шанувальниками поділився чоловік P!nk – мотогонщик Кері Харт. На своїй сторінці в Instagram він розмістив фото Віллоу, яка зручно вмостилася у перукарському кріслі.

Фото: @hartluck

Обожнюю свою панк-рок доньку, – написав захоплений батько і додав: – Ніколи й нікому не дозволяй загнати себе в рамки.

До слова, P!nk та Керрі Харт усіляко надихають своїх дітей на творчі експерименти, чим заслужили глибоку повагу серед шанувальників. Тож не дивно, що фани палко підтримали оновлений імідж Віллоу. «Мені так подобається її новий стиль! Обожнюю вас за те, що дозволили Віллоу бути собою! Мою зачіску завжди обирали мама і бабуся, а я терпіти її не могла. Пам'ятаю, як чекала, коли вже вирішуватиму сама!» – написала вражена підписниця.  

Більше схожих новин читай тут:

1. Мамина копія: Вікторія Бекхем замилувала світлиною з донькою

2. Горда леді: Донька Кетрін Зети-Джонс чарує образами на сторінках глянцю

3. Старша донька Ольги Сумської показала, як носити тренди цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі