Горда леді: Донька Кетрін Зети-Джонс чарує образами на сторінках глянцю

Кетрін Зета-Джонс із дочкою стали обличчями Vanity Fair | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Мама і донька позують для Vanity Fair.

Поділитися:

Голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс не втомлюється хизуватися своєю меншою копією – 16-річною Керіс Дуглас. Цього разу зіркова мама та її донька знялися для вересневого випуску іспанського Vanity Fair – і зачарували всіх прихильниць глянцю. Схоже, не дарма вони відвідали липневий фешн-показ нової колекції Fendi. Саме в костюмах бренду Кетрін і Керіс прикрасили обкладинку Vanity Fair – і тепер про них мріє чи не кожна it-girl у всьому світі.

Днями акторка виклала й світлини в інших образах: трендова шкіра, стильні піджаки, ультраяскраві кольори – тут усе, що потрібно для ненудної осені. Гортай і вирішуй, яке вбрання тобі подобається найбільше.

Окрім модної фотосесії, на читачів вересневого випуску чекатиме й ексклюзивне інтерв’ю, у якому Кетрін розповість про історію кохання з Майклом Дугласом. Нагадаємо, пара разом вже 19 років. Вони щасливі батьки двох дітей – Керіс і Ділана, який нещодавно став випускником:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Кетрін Зету-Джонс читай тут:

1. Кетрін Зета-Джонс знову вподобала вишиванку

2. 49-річна Кетрін Зета-Джонс показала, як танцює з гантелями (відео)

3. Як носити горох цієї весни: Вчимося у Кетрін Зети-Джонс

Новини по темі