5 модних зіркових образів жовтня, які нам найбільше запам’ятались

5 модних зіркових образів жовтня, які нам найбільше запам’ятались | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Calzedonia

Ти із легкістю їх повториш!

Поділитися:

Щодня знаменитості демонструють безліч оригінальних образів, які хочеться розглядати. Пригадуючи зіркові виходи у світ, які трапились у жовтні, першочергово на думку спадають розкішні вечірні сукні і тематичні вбрання. Однак наша редакція помітила декілька жіночних луків, які вдало підійдуть на щодень. Упевнені, їх вдасться повторити будь-кому з нас! Саме про них – у модному підсумку місяця.

Кортить почати з британських герцогинь Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Нещодавній образ останньої – справжнє втілення осені. Глибокий винний відтінок затишного джемпера та базової спідниці-олівця… Здається, нічого особливого, але лук чарує гармонійністю. І не дивно, адже класика завжди буде у тренді!

Фото: Getty Images 

Цього місяця герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон часто виходила у світ і, як завжди, приковувала увагу шанувальників до своїх аутфітів. Чого лише варта її поїздка до Пакистану, де герцогиня змінила декілька луків в азіатському стилі. Та нам хочеться відзначити образ Кейт із найтрендовішими штанами сезону – кюлотами. Якщо у твоєму гардеробі ще немає такої пари, потрібно швидко виправляти ситуацію. Міксуй їх із легким светром, як це зробила герцогиня, або ж сорочкою, блузою, джинсовою курткою, косухою. Важливий нюанс – зверни увагу на гру кольорів в аутфіті Кейт. Стриманий оливковий + глибокий сливовий – це так красиво!

Фото: Getty Images 

Якщо не знаєш, що вдягнути на романтичне побачення з коханим або гучну вечірку, лови звабливу ідею від співачки Тіни Кароль. На ній – сукня асиметричного крою у смужку, яку зірка поєднала із сексуальним сріблястим топом. До речі, приміряти вбрання саме таким чином Тіна вирішила самостійно. Дизайнер сукні Діон Лі одягав своїх моделей, оголяючи їм спини, а не зону декольте. Але такий стилістичний прийом Кароль нам навіть більше до душі.

Фото: instagram/tina_karol

Наступним пропонуємо розглянути лук від ікони стилю Вікторії Бекхем. Хто як не улюблена дизайнерка мільйонів знає, яким чином варто поєднувати принти в одязі? Якщо досі вважаєш, що мікс різних орнаментів в одному образі – це моветон, Вікторія готова розвіяти цей міф власним прикладом. На Бекхем — картатий костюм молочного відтінку, червона сорочка та ботфорти-панчохи з леопардовим принтом. Ультрастильно, чи не так?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Наостанок надихаємось образом акторки Джулії Робертс. Схоже, зірка сумує за культовим фільмом «Красуня», адже захотіла повторити один з аутфітів своєї героїні. Коротка сукня-піджак блідо-рожевого кольору чудово підкреслює стрункі ніжки акторки. Ще одна вдала ідея луку для осені у великому місті!

Фото: Calzedonia

poll_content_618

Більше красивих зіркових вбрань:

1. Тіна Кароль повторила розкішний образ відомої супермоделі

2. Look, який вразить усіх в офісі: Модний урок від Кетрін Зети-Джонс

3. Гайді Клум вразила сукнею з 3D-ефектом (фото)

4. Зваблива Дакота Джонсон у крихітному топі вийшла на червону доріжку

5. Маша Єфросиніна позує у стильній сукні-вишиванці

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі