"Я дуже пишаюся дружиною": Артур Логай у ЖВЛ розповів про перехід на українську та як допомагає Україні

Артур Логай у ЖВЛ розповів про перехід на українську та як допомагає Україні

В інтервʼю "Життя відомих людей" Артур Логай розповів, чим займається з перших днів війни, та як вся його родина перейшла на українську.

Поділитися:

Артур Логай, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", який транслює ТЕТ з понеділка по четвер о 19:00, дав ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛ і розповів, як допомагає зараз Україні та зустрів свій 29-й день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Танців з зірками» Артур Логай розповів про спільну з дружиною волонтерську діяльність (ексклюзивно у «Сніданок. Вихідний»)

Якщо минулого року на день народження актор був на паркеті шоу "Танці із зірками", де переміг, то цьогоріч він влаштував маленький концерт задля великої справи:

"Це для мене було таким святом творчим. Я дізнався, що в мого колеги Василя Сивохопа дружина захворіла на рак. І я вирішив просто, що позбираємо на цьому виступі гроші й віддамо Тані. Назбирали 19 тисяч. Відносно всього — це крапля, але, дай Боже, щоб воно примножилося".

Артур Логай о жене

На тому концерті Артур уперше виступав перед аудиторією як вокаліст. І переклав українською пісню Дмитра Монатіка "Молчунам". До слова, разом із дружиною Євгенією він повністю перейшов на українську мову в побуті.

"Я дуже пишаюся дружиною. Вона розмовляла російською. І майже ніколи не переходить на російську зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У нас є супергерої, які зараз йому протистоять»: у "Сніданку з 1+1" Артур Логай розповів, як спілкується з сином Левом про війну та креативну лотерею на підтримку ЗСУ

Логай зізнається — через війну у нього майже немає роботи. І це актора, який звик не сидіти без діла, неабияк бентежить.

"Мені дуже складно без роботи. Був шалений темп. Ми весь рік знімали серіал "Моя улюблена Страшко", який знову вийде в ефір 26 вересня о 19:00 на телеканалі ТЕТ".

Артур Логай з дружиною фото

Дружина Логая до останнього не хотіла вірити в те, що в Україні почнеться повномасштабна війна. Вона навіть планувала робочу поїздку за кордон. Натомість сам Артур готувався до найгіршого.

"Валізка в мене стояла, рюкзак, точніше, такий походний. Я його сам зібрав. Дружина не вірила. Їй запропонували співпрацю в ОАЕ. І я їй казав: "Давай відмовся, будь ласка! Ти уявляєш, я тут буду сам з дитиною". Якби я був тут сам, я б взагалі не парився. А з дитиною, що мені робити, куди його посадити, зібрати. Ми трошки навіть так посварилися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Варто говорити більше про людей, які зараз наближають нашу перемогу», — ведучий ЖВЛ Нікіта Добринін

Зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" каже — з перших днів вторгнення взявся допомагати українцям, чим тільки міг:

"Я шукав якийсь волонтерський хаб на Лівому березі. Я просто возив людей туди-сюди. Потім випадково познайомився з людьми на вулиці. А виявилося, що це Сергій Кравець", чоловік Олени Кравець, і він каже: "Хочеш допомогти, сідай у машину! Зараз поїдемо борщ заберемо, потім поїдемо ще щось заберемо"".

Артур Логай фото

Однак на початку березня, коли над головою Артура та його маленького сина Льови пролетіла ракета, Логай таки вирішив вивезти родину на Захід України. А облаштувавшись там, перевіз й інших близьких.

"Женя вмовляла маму свою виїхати з-під Харкова. Ми її вмовили, забрали до нас. І потім забрали нашу подругу з-під Чернігова з дитинкою маленькою".

Далеко від Логая зараз не тільки бабуся, а й старший синочок Герман. Разом зі своєю мамою Оксаною він тимчасово живе у Туреччині. Саме там малий пішов у першій клас. На жаль, Артур першій дзвоник дитини пропустив.

"Мені б дуже хотілося, щоб він тут зараз був і навчався тут. Я б одного в садочок возив, іншого — у школу. Але з малим ми зідзвонюємося. А він такий: "Я зайнятий!". Кажу: "Я скучив", — "Я — теж. Пока!"".

Та Артур вірить, що скоро обидва його сини будуть поруч з ним, і виховуватиме він їх під мирним українським небом. Повне інтервʼю з Артуром Логаєм дивіться на YouTube-каналі ЖВЛ.

Дивіться з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ улюблений серіал українців "Моя улюблена Страшко" з Артуром Логаєм.

Світло завжди перемагає морок!