"Я одразу йому написала смс-ку, що "ти — молодець"", — мама Олега Псюка Стефанія про заклик Kalush Orchestra врятувати бійців "Азовсталь"

Мама Олега Псюка Стефанія про заклик Kalush Orchestra врятувати бійців "Азовсталь"

Реакція мами Олега Псюка Стефанії на вигук врятувати "Азовсталь" зі сцени "Євробачення".

Поділитися:

Вчора вночі відбувся міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2022". Україну представляв гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania". Українці виступили 12-ми й запалили зал потужним етнорепом. Крім цього, виступ гурту увійде в історію словами, якими хлопці завершили виступ. Олег Псюк, фронтмен гурту, закликав 200-мільйонну аудиторію врятувати українських бійців на "Азовсталі" та врятувати Маріуполь! Мама Олега Псюка Стефанія розповіла, що відчувала тоді, коли Олег проскандував зі сцени таку важливу фразу під страхом дискваліфікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я читаю усі коментарі, бо цікаво, що думають люди", — мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Стефанія розповіла про зміни у своєму житті з набуттям популярності

Пані Стефанія не приховує, що дуже пишається своїм сином, та найбільше їй гордо саме від тих слів, що сказав Олег Псюк зі сцени "Євробачення-2022". Нагадаємо, що він виголосив зі сцени:

"Help Ukraine, save Mariupol, save Azovstal right now: Допоможіть Україні, врятуйте Маріуполь, врятуйте Азовсталь прямо зараз".

Для Стефанії ці слова були приємною несподіванкою. Розповіла:

Я була приємно здивована тим, що мій Олег все ж таки сказав ті слова про Маріуполь і про "Азовсталь". Я одразу йому написала смс-ку, що "ти — молодець". Я рада, що він сказав це, незалежно від того, чи його дискваліфікують чи не дискваліфікують. Він зробив свою роботу, зробив те, що він мав зробити для людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вболівали за своїх синів мами інших учасників гурту Kalush Orchestra: мама Тимофія Музичука розповіла про його музичне дитинство

Нагадаємо, що після звернення Олега Псюка слово "Азовсталь" почали гуглити в сотні разів більше. 

Новини по темі