Фронтмен гурту Kalush Orchestra у День матері показав свою маму Стефанію

Олег Псюк показав спільне фото з мамою Стефанією та  закликав всіх сфотографуватися з мамами
Instagram/kalush.official

Олег Псюк показав фото з мамою та закликав всіх робити фото з матусями і відмічати Kalush Orchestra.

Поділитися:

Сьогодні, 8 травня, відзначається одразу 2 дні: День матері та День пам'яті і примирення. Фронтмен гурту Kalush Orchestra, який буде представляти Україну на Євробаченні 2022 з піснею Stefania, Олег Псюк показав у цей день фото зі своєю мамою Стефанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем матері: привітання у віршах, прозі, картинках

Це фото символічне для одразу двох свят, оскільки Олег не лише стоїть разом зі своєю мамою, але й на одязі обох прикріплені червоні маки як символ Дня пам'яті та примирення. Світлину лідер Kalush Orchestra підписав такими словами:

"Йо, сьогодні день матері! Зі мною моя мама Стефанія. Робіть фото з мамою та відмічайте kalush.official, буду репостити".

Нагадаємо, пісню Stefania, з якою Kalush Orchestra вже за декілька днів буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині, Олег Псюк присвятив саме своїй мамі Стефанії. Перший півфінал конкурсу, в якому бере участь Україна, пройде вже 10 травня, а фінал Євробачення 2022 відбудеться 14 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закулісся "Євробачення": як відбувається підготовка до масштабного пісенного конкурсу (розповів Тімур Мірошниченко)

Легендарний фінський гурт The Rasmus заспівав пісню Stefania і показав це відео у сторіз. Крім того, сьогодні The Rasmus, які є учасниками Євробачення 2022 від Фінляндії, та Kalush Orchestra здійснили спільний вуличний виступ. Дивіться, як це було:

Новини по темі