Актори Дар’я Петрожицька та Ельдар Кабіров розповіли у «Світському житті» про найскладніші ролі у спільній роботі над серіалом «Дикі»

Актори серіалу «Дикі» Дар’я Петрожицька та Ельдар Кабіров розповіли, чи люблять вони працювати разом на знімальному майданчику.

Поділитися:

Актори серіалу-провокації «Дикі» Дар’я Петрожицька та Ельдар Кабіров розповіли у "Світському житті з Катериною Осадчою", як відбувалася їхня спільна робота на знімальному майданчику та які образи їм запам’яталися найбільше.

Серіал-провокація «Дикі» складається з життєвих замальовок на популярні і важливі для суспільства теми. Дивіться нові серії "Диких" у суботу о 22:15 на 1+1.

Ельдар Кабіров зізнався Каті Осадчій, що йому дуже подобається працювати разом з Дар’єю Петрожицькою:

«Якщо моя кінокар’єра складеться так, що в кожному проєкті я буду грати з Дар’єю, я буду дуже щасливою людиною. Тому що вона крутий професіонал і працювати з нею в задоволення».

Дикі

Дар’я Петрожицька сказала, що теж дуже любить працювати разом з Ельдаром Кабіровим, а щодо найскладнішою ролі у «Диких» згадала:

«Складним був епізод про ворожку і про рицаря, бо ми переживали, щоб Ельдар не впав у річку і не потонув у важких обладунках. Плюс мені було складно, бо я бачила половиною одного ока, іншим зовсім не бачила, у мене були вставні зуб, які заважали мені щось робити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я, мабуть, так артистично народжувала, що Руслан сказав: «Ти маєш грати цю роль, обов’язково», – Аліна Ханумак розповіла про свою роль у серіалі «Дикі»

Проте акторка запевняє, що обожнює складні ролі і грим і не боїться труднощів на знімальному майданчику. Та Петрожицька зауважує, що розділяє роботу і реальне життя. І на запитання Каті Осадчої, чи вірить вона у ворожбу (адже зіграла відьму), акторка з посмішкою відповіла:

«Я сама собі відьма, у мене зелені очі і чорна кішка».

Дивіться, що Дар’я Петрожицька розповіла про новий серіал «Дикі» в гостях студії шоу "Твій День":

ФОТО на головній сторінці: Instagram/petrozhitskaya