Як схуднути за допомогою чаю

Чай для схуднення
freepik.com

Ефективна дієта на основі ароматних напоїв.

Поділитися:

Любителі зеленого чаю худнуть, швидше, ніж ті, хто чай не визнає, - про це говорять численні наукові дослідження. Тому якщо вашою метою на найближчий місяць є інтенсивне схуднення, то варто запастися чаєм і термосом.

Який чай вибрати для схуднення

Чайні крамниці зараз рясніють сотнями видів чаю, кожен може вибрати для себе щось особливе. Але для схуднення, запевняють дієтологи, краще обирати наступні види цього листового напою: зелений чай, улун, білий, трав'яні чаї на основі ромашки і валеріани.

Фото: unsplash.com

Схуднення на чаєві

Зелений чай визнаний ефективним помічником у схудненні, адже він сприяє зниженню вмісту тригліцеридів в організмі. Це потенційно небезпечні жири. А після тренувань цей напій стане для вас чудовим джерелом відновлення сил.

Наприкінці дня фахівці зі схуднення рекомендують пити трав’яні чаї з ромашки і валеріани. Вони містять сполуки, які можуть фактично знизити рівень гормонів стресу, які, як відомо, є не найкращим другом для схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імбир для схуднення: Трендовий продукт для стрункої фігури

Фото: unsplash.com

Як краще пити чай, щоб схуднути

Вчені стверджують, що потрібно пити не менше трьох чашок в день зеленого чаю, а для ефективнішого схуднення – п’ять, але обов'язково комбінуючи такий прийом з фізичними вправами. Перед тим, як ввести у свій раціон таку кількість зеленого чаю, обов’язково проконсультуйтесь з лікарем.

Коктейлі на основі чаю

Якщо ви не палкий прихильник чаїв, є відмінний спосіб урізноманітнити цей напій - коктейлі на основі білого і зеленого чаю. Під час приготування смузі на основі ягід, фруктів, овочів просто додайте чай замість води.

Новини по темі