Дієта для ледачих: Як легко скинути 5 кілограмів за тиждень

Як скинути 5 кілограмів за тиждень
freepik.com

Підготуйтеся до весни без зайвих зусиль.

Поділитися:

Весна стрімко набуває обретів, і нова трендова сукня вже давно чекає свого феєричного виходу. Проте, одне маленьке «але» може зіпсувати весь вау-ефект. Ці надокучливі зайві сантиметри на талії, яких ви ніяк не можете позбутися.

Фото: unsplash.com

Якщо вам терміново потрібно привести тіло до ладу, але на спорт не вистачає наснаги та часу, то ми пропонуємо вам ознайомитися із дієтою для ледачих.

Основа дієти для ледачих

Головна умова такої дієти – пити багато води. Як відомо, вода прискорює метаболізм.

Проте важливо дотримуватися чітких правил:

Фото: freepik.com

1. Воду потрібно пити перед кожним прийомом їжі, навіть якщо це просто перекус.

2. Щоразу потрібно випивати 1 або 2 склянки води, об'ємом 200 мл.

Дієта на воді

Якщо пити воду перед їжею, то відчуття голоду таким чином значно пригнічується, і ваші порції автоматично зменшуються разом зі спожитими калоріями. Проте після приймання їжі дуже важливо не пити взагалі упродовж двох годин.

Фото: freepik.com

Важливо! Пити можна тільки очищену негазовану воду. При такій дієті не забороняється пити чай без цукру. Але категорично не можна вживати соки, газовану воду, каву.

Як поліпшити ефективність дієти

Пити воду дієтологи радять маленькими ковточками, не поспішаючи. Також, щоб отримати результат, бажано спати не менше 8 годин на добу, уникати в своєму раціоні борошняного, солодкого, смаженого і копченого. За можливості – більше рухайтеся.

Фото: pixabay.com

Кому протипоказана така дієта

Перш за все, будьте пильні до свого самопочуття і здоров'я. Лікарі не рекомендують практикувати таку дієту, якщо ви страждаєте захворюванням кишково-шлункового тракту, серця, нирок та печінки. Вагітним і новоспеченим матусям, які годують, також краще не захоплюватися жодними дієтами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо наймоднішу дієту 2019 року

Новини по темі