“Якби ми так згуртувалися 8 років тому, загнали б окупантів за Сибір”, - футболіст Роман Зозуля

“Якби ми так згуртувалися 8 років тому, загнали б окупантів за Сибір”, - футболіст Роман Зозуля

Ексгравець національної збірної України з футболу поділився тим, як європейці реагують на війну та як ультрас деяких команд забороняють фотографуватися з українським прапором.

Поділитися:

Гравець «Фуенлабрада» та за сумісництвом боєць волонтерського фронту Роман Зозуля в інтервʼю «Профутбол Digital» розповів про реакцію іспанців на його різкі висловлювання в адресу путіна, діяльність свого благодійного фонду та передачу понад 600 тис. євро на підтримку ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Віримо у нашу головну команду – ЗСУ!», – Данило Щестюк, керівник проєктів FootballHub та «ПроФутбол Digital»

«Війна розпочалася не 24 лютого, а ще 8 років тому. Проте не вірив, що вони зможуть здійснити повномасштабне вторгнення. Дуже гордий, що ми згуртувалися, як одна нація. Нині не можна повторювати тих помилок, які ми здійснили в 2014 році… Прокинувшись зранку 24 лютого, побачив багацько повідомлень від фонду та батьків і зрозумів: почалося. Перше повідомлення у робочому чаті фонду було таким: “Хлопці, включаємось на всі 100%», – зазначив Роман Зозуля. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Профутбол Digital» розповіли історію футболістів, які вижили та евакуювалися з Маріуполя

Окрім того, ексгравець національної збірної України з футболу поділився тим, як європейці реагують на війну та як ультрас деяких команд забороняють фотографуватися з українським прапором. Також під час знімань Роман випадково зустрівся з вимушеними українськими біженцями в центрі Мадриду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВщент зруйнована спортивна інфраструктура: редакція Профутбол Digital побувала у Чернігові

Ключові меседжі випуску – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine, #russiaisateroriststate. Авторка – Христина Домбровська. 

Профутбол Digital – футбольно-аналітичний спортивний проєкт 1+1 media, в межах якого обговорюються найгостріші моменти матчів Чемпіонату України і Кубків УЄФА, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи та прогнози. 
Новини по темі