Аліна Паш не поїде на Євробачення 2022: офіційна заява співачки

Аліна Паш офіційно заявила, що не поїде на Євробачення 2022
Instagram/alinapash

Аліна Паш зняла свою кандидатуру з участі на "Євробаченні-2022"

Поділитися:

Аліна Паш, яка мала представляти Україну на "Євробаченні-2022", сьогодні, 16 лютого, зняла свою кандидатуру та не поїде в Турин. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Єднання #UAразом: про любов до України говорять зірки та ведучі 1+1 (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Протягом останнього часу навколо імені Аліни Паш було безліч скандалів, пов'язаних з її ймовірним відвідуванням тимчасово окупованих територій та в'їзд на них не з території України. Як сказала сама співачка, те, у що вилилась ця історія, це зовсім не те, що вона закладала у пісню "Тіні забутих предків", з якою мала їхати на "Євробачення":

Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам, а також абсолютно неприйнятним формулюваннями, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України.

Аліна Паш також додала, що не хоче віртуальної війни та хейту, адже головна війна зараз – це зовнішня:

Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі "Євробачення". На жаль. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми сильні, коли ми разом", — ведучі "Твого дня" одягнули вишиванки у День Єднання (ФОТО)

Натомість співачка подякувала усім, хто її підтримував та зазначила, що "їхня" історія продовжується. Аліна Паш також додала слова у підтримку акції #UAразом:

Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!

Нагадаємо, у фінал Національного відбору вийшли Аліна Паш (завдяки максимальному балу журі) та гурт Kalush Orchestra (завдяки максимальному балу глядачів). Хто поїде замість Аліни на "Євробачення-2022" поки що невідомо. Нову кандидатуру обговорять на засіданні 18 лютого.

Гурт Kalush Orchestra запідозрив Суспільне у фальсифікації результатів. Дивіться сюжет:

Новини по темі