"Ми сильні, коли ми разом", — ведучі "Твого дня" одягнули вишиванки у День Єднання (ФОТО)

Ведучі "Твого дня" одягнули вишиванки у День Єднання

Ведучі "Твого дня" провели ефір у вишиванках.

Поділитися:

Сьогодні дуже важливий для України день — 16 лютого відзначаємо День Єднання. З нагоди свята проходить телемарафон #UAразом, який складається з двох спеціальних прямих включень: з 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00. Таким чином марафон об'єднує багатомільйонну телевізійну аудиторію. Телеканали 1+1 media (1+1, 2+2, ТЕТ, УНІАН та 1+1 International) долучилися до трансляції. Ведучі денного інфотеймент шоу "Твій день" Стася Ровінська, Тімур Мірошніченко та Ірина Ваннікова на честь цієї події теж вирішили символічно об'єднатися для спільного фото та одягти вишиванки від бренду 2KOLYORY. Саме у цьому вбранні вони провели ефір шоу 16 лютого.

ведучі "Твого дня" у вишиванках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Єднання #UAразом: про любов до України говорять зірки та ведучі 1+1 (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На Ірині Ванниковій світло-рожева блуза з бордовою монохромною вишивкою та бахромою ручної роботи. Плетучі лінії на блузі Ірини символізують життя, що є дуже влучним у непростий для країни час. На низ ведуча обрала світлі широкі джинси з тонким світло-рожевим поясом. У якості взуття обрала кремові туфлі на підборах. Наряд ведуча доповнила золотими аксесуарами: каблучкою, сережками й ланцюгом. Своїм образом Ірина підкреслює, що вишиванка — це багатобарвний одяг, який можна стильно поєднувати із сучасним вбранням.

Ірина Ванникова каже, що назвала б цей день Днем згуртованості або ж Днем єдності українців заради захисту своєї країни від ворога. Закликає:

Ніщо не зупинить ідею, час якої настав. Ідею Незалежної Європейської країни — України. Єднаймося, бо хто, як не ми?!

Ірина Ваннікова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Ванникова розповіла, як виховує своїх домашніх улюбленців: йоркширського тер'єра Макарона, щура Гришу та лабрадора Сніжка

На Тімурі Мірошниченку одягнена лляна сорочка, прикрашена рослинним орнаментом молочного кольору – листя дуба та жолуді. Такий малюнок на вишиванці означає мужність, силу, енергію, життя й непереможність, що є основним кредо Дня Єдності. Образ Тімура теж є наочним прикладом того, як можна осучаснити народне вбрання, адже на низ ведучий обрав штани блакитного кольору та доповнив наряд білими кросівками. Тімур зазначив:

Коли ми разом, ворог нам не страшний! Слава Україні!

Тімур Мірошниченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов, Святослав Гринчук та Тімур Мірошниченко розповіли, як та де проводять вихідні зі своїми дітьми

Стася Ровінська вбрана у сукню-вишиванку класичних біло-червоних кольорів! Цей наряд прикрашаюсь незвичні рюші на рукавах, кишені з вишивкою, спідниця-дзвіночок та пояс з пензлями на талії. Стася вирішила не використовувати аксесуари, а взуття обрала кремові туфлі на підборах. Зачіска у Стасі стримана, проте неймовірно стильна: коса навколо голови, випущені передні пасма. У дописі пише:

Ми сильні, коли ми разом💛💙

Стася Ровінська 

День Єднання: свято консолідації українського суспільства. Дивіться сюжет: