Амаль Клуні відвідала вечірку на честь вагітної Меган Маркл

Зірка обрала яскравий та сексуальний образ!

Поділитися:

Нещодавно герцогиня Сассекська відгуляла вечірку на честь свого первістка. Влаштовувати такі святкування - американська традиція, тож герцогиня Сассекська пеціально відвідала Нью-Йорк. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж та Амаль Клуні розвіяли чутки про своє розлучення

Святкування відбулося в одному з готелів. Дружина принца Гаррі зустрічала гостей у стильному пальто, приталених штанях і пудрових туфлях-човниках на високих підборах.

Серед запрошених на весілля папараці помітили давню подругу Маркл Амаль Клуні. Дружину актора Джорджа Клуні супроводжував охоронець, який ніс два пакети з подарунками. Для події Амаль обрала сексуальне та яскраве вбрання - червоний комбінезон та чорний жакет oversize.

До речі, більшість подарунків для майбутнього первістка герцога та герцогині Сассекських були у блакитно-зелених кольорах. Папараці сприйняли це, як натяк на те, що Меган чекає на хлопчика. 

Відомо, що герцогиня Меган Маркл вже повернулася у Лондон. Її помітили, коли вона сідала у приватний літак у Нью-Йорку. 

Поки королівська невістка радіє, що зустрілася із давніми друзями, журналісти взялися підраховувати нью-йоркські витрати герцогині. Подейкують, Меган витратила 300 тис. доларів, але представники королеви Єлизавети ІІ стверджують, що подорож має приватний характер. Отже, Маркл за усе заплатила сама. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл може повернутися на кіноекрани

Фото: gettyimages.com

Новини по темі