Джолі вийшла в світ із донькою, яка готується змінити стать

Анджеліна Джолі показала свою 13-річну доньку, яка мріє змінити стать (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

13-річну Шайло вже важко відрізнити від хлопчика. 

Поділитися:

Влітку стало відомо, що старша донька акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта рік тому наважилася на гормональну терапію. У 12 Шайло заявила, що ніколи не відчувала себе дівчинкою і з дозволу батьків почала готуватися до зміни статі. Інформацію підтвердив офіційний представник її матері Анджеліни. 

Зараз 13-річна дівчинка носить виключно чоловічий одяг, коротку зачіску і просить називати її Джон — відповідно до своєї ідентифікації. Джолі та Пітт з повагою ставляться до вибору свого первістка і в усьому підтримують. Тому навіть на гучних подіях Шайло з’являється з батьками лише у зручних для неї образах. 

Не стала винятком і прем’єра продовження фільму «Чаклунка», в якому Анджеліна виконала одну з головних ролей. Акторка та її прийомна донька Захара вдягнули вишукані вечірні сукні. А ось Шайло — класичні чорні штани, смугастий бомбер із гофрованої тканини й улюблені кеди.

 Зазначимо, що бажання змінити стать висловила лише одна дитина Анджеліни і Бреда. Двійнята Вів’єн і Нокс, прийомні Меддокс, Пакс і Захара відчувають себе комфортно у тих тілах, які їм подарувала природа. 

Утім, питання розбіжностей між статтю та самоідентифікацією гостро стоїть в інших голлівудських родинах. До прикладу, сини Меган Фокс і Гвен Стефані погоджуються носити лише дівочі сукні. Також мріє стати донькою і 7-річний первісток Шарліз Терон — Джексон. Більше про це дізнаєшся з відео:

Також читай інші новини про Анджеліну Джолі та Бреда Пітта: 

1. Анджеліна Джолі зізналася, що Бред Пітт змусив її вийти за нього заміж — ЗМІ

2. Пітт зізнався, що боровся з алкоголізмом після розлучення з Джолі

3. Анджеліна Джолі спокусливо оголилася для реклами парфумів

4. Анджеліна Джолі похизувалась ідеальною фігурою в приталеній сукні

5. Бред Пітт поставив Анджеліні Джолі ультиматум і вимагає грошей

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі