Анжеліка Терлюга про «срібло» на Олімпіаді, любов до карате та майбутнє весілля

Каратистка Анжеліка Терлюга розповіла про олімпіаду та особисте життя
Instagram/anzhelika_terliuga

Срібна призерка Олімпійських ігор у Токіо, каратистка Анжеліка Терлюга розповіла про враження від змагань та про майбутнє весілля.

Поділитися:

Каратистка Анжеліка Терлюга, яка посіла друге місце у Токіо, завітала до студії шоу «Твій день» і розповіла про свої враження від Олімпіади. Анжеліка зізнається:

Я була щиро здивована, адже налаштовувала себе, що це звичайні змагання. Проте коли приїхала до Японії і відчула атмосферу олімпійського селища, змінила свою думку. Я там побачила стільки неймовірних людей, великих чемпіонів!

Єдине, про що Анжеліка шкодує, це про те, що змагання через пандемію проходили без глядачів. Через це атмосфера була дещо неповноцінною, проте все одно відрізнялася від решти змагань. Найбільше наша спортсменка зраділа, коли здобула ліцензію на вихід до пів фіналу, що означало, що додому вона вже точно поїде з медаллю.

Анжеліка ТерлюгаФОТО: Instagram/anzhelika_terliuga

Ведучі «Твого дня» запитали Анжеліку, чому вона завжди так голосно кричить під час змагань. Дівчина із посмішкою відповіла, що це філософія карате. Щоб отримати свій бал, потрібно крикнути «кья». Анжеліка дуже емоційна, коли змагається на татамі, і тому так голосно кричить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одне «срібло»: Анжеліка Терлюга стала другою у карате

Щодо спортивних планів на майбутнє, Анжеліка Терлюга поділилася з глядачами:

Олімпіада однозначно стала піком моєї кар’єри. Оскільки цього року карате вперше було представлене на Олімпійських іграх, а в Парижі у 2024 році вже знову не буде представлене. Тому це була єдина можливість вибороти олімпійську медаль з карате. Але я не збираюся зупинятися, попереду в мене ще багато змагань. Наприклад, чемпіонат світу у Дубаї в листопаді.

Спортсменка зізналася – дуже любить карате і страшенно засмутилася, що його знову виключили з олімпійських видів спорту. Вона не знає, чому так сталося, але вважає таке рішення несправедливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каратист Станіслав Горуна про «бронзу» на Олімпіаді, емоції від нагороди та підтримку рідних людей

Наразі ж Анжеліка відновлюється після змагань та готується до весілля. Навесні 2021 року каратист Володимир Зарецький зробив їй пропозицію одружитися, і дівчина погодилася. Анжеліка розповіла, що весілля заплановано на вересень цього року.

Анжеліка ТерлюгаФОТО: Instagram/vova_zaretskiy

Дивіться візит Анжеліки Терлюги до студії «Твого дня» у відео: