Аж очі болять: Карді Бі приміряла райдужне вбрання (фото)

Карді Бі приміряла надяскраве райдужне вбрання (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Народжена, щоб вражати.

Поділитися:

Американська реп-виконавиця Карді Бі часто привертає увагу публіки дивакуватими витівками й безпрецедентними вбраннями. Та цього разу зірка себе перевершила. Так, для виступу на американському музичному фестивалі Made in America, що днями відбувся в Лос-Анджелесі, королева епатажу обрала райдужний комбінезон. І це її вбрання побило всі рекорди яскравості. Гортай фото:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Splash News (@splashnews)

Цікаво, що різнобарвний принт буде в тренді цієї осені. І на власному прикладі реперка довела – мода та стиль не мають меж. 

До слова, незвичний образ співачки – не єдине чим вона дивувала гостей заходу. Тож аби зробити свій виступ ефектнішим, та щоб її точно побачили геть усі присутні, Карді Бі вирішила використати частину конструкції сцени як драбину. Що з цього вийшло, та куди зірка поділа свій мікрофон – дивись у відео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Iamcardib (@iamcardib)

Нагадаємо, нещодавно відео артистки на пісню Money здобуло перемогу в номінації «Найкращий кліп у жанрі Hip Hop» за версією MTV Video Music Awards 2019.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин шоу-бізнесу читай тут:

1. «Вічно молода»: Фотодоказ того, що Джей Ло собою не натішиться

2. «Я вживав наркотики і ображав коханих»: Відверте зізнання Джастіна Бібера

3. Слава Камінська зізналась, як їй добре після розлучення

4. Потап показав світлину з екс-дружиною

Новини по темі