Аж очі розбігаються! Сталлоне вийшов у світ із трьома доньками-красунями 

Ти не повіриш, які сексуальні в Сільвестра Сталлоне доньки (ФОТО) | Зіркові діти | 1+1
GettyImages

Сестрички в міні затьмарили всіх.

Поділитися:

Навіть у свої 76 американський актор Сільвестр Сталлоне продовжує зніматись у кіно. Втім, якщо він раптом наважиться завершити кар’єру, в нього є гідна заміна. Три дорослі доньки Софія, Сістін та Скарлет навряд чи можуть претендувати на роль Роккі Бальбоа, але «янголи Чарлі» з них точно вийшли б ефектні. Остання поява сестер разом із батьком та матір’ю на червоній доріжці не залишає жодних сумнівів. 

У такому складі родина завітала на прем’єру фільму «Синя безодня-2» в Лос-Анджелесі, щоб підтримати  21-річну Сістін — виконавицю головної ролі. Можливо, саме тому її вечірній образ виявився найяскравішим  — обтисла блакитна сукня з паєтками. 

23-річна Софія і 17-річна Скарлет зупинили свій вибір на більш лаконічних вбраннях — чорному і з квітковим принтом. Мама дівчат, 51-річна Дженніфер Флавін, продемонструвала образ темно-синього кольору. 

Нагадаємо, що востаннє глядачі бачили Сільвестра Сталлоне цього року в фільмі «План втечі-3». А ось Сістін раніше була більше відома як модель.   

Дізнайся найцікавіше про зірковий шлях і особисте життя Сталлоне з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Також дивись, чим дивують діти інших знаменитостей:

1. Від чарівної доньки Сінді Кроуфорд у цьому кліпі не відірвати погляду (відео)

2. Сексапільна донька Уми Турман підкреслила дуже соковиті форми корсетом

3. Цим вбранням старша донька Сумської підкреслила усе найкраще

Новини по темі