Сексапільна донька Уми Турман підкреслила дуже соковиті форми корсетом

Донька Уми Турман засвітила пишний бюст в тісному корсеті (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Зірковій мамі варто взяти у неї урок.

Поділитися:

Цього літа 21-річна Мая Турман-Хоук лише вдруге з’явилась на екрані — і стрімко стала однією з найпопулярніших молодих зірок. Дівчина зіграла героїню Робін у третьому сезоні успішного серіалу Netflix «Дивні дива». 

Невдовзі після початку зйомок доньку Уми Турман запросили взяти участь у ще одному перспективному проекті — новій кінокартині «Одного разу в Голлівуді». Цікаво, що режисером стрічки став Квентін Тарантіно, у фільмах якого неодноразово з’являлася мама юної зірки. 

Саме на допрем’єрному показі роботи режисера Мая Хоук засвітила дуже ефектний та звабливий образ. 21-річна акторка вирізнилася серед чарівних колег і обрала замість вечірньої сукні брючний костюм. 

До речі, таке вбрання нагадує стиль самої Уми — тільки більш відвертий. На відміну від мами, яка вдягала під стриманий жакет класичну сорочку, Мая надала перевагу сексуальному корсету. І вийшло неймовірно спекотно!

Нагадаємо, що до 2017-го молодша Турман була більш відома як модель. Того року донька голлівудського подружжя отримала свою першу роль — Джо Марч в екранізації «Маленьких жінок».

Відомо, що найближчим часом Мая Хоук візьме участь у зйомках щонайменше чотирьох проектів.  

Більше новин про зірок серіалу «Дивні дива»: 

1. Мільйонерка у 15: Вражаючий гонорар зірки серіалу «Дивні дива»

2. Українець став новою зіркою популярного серіалу «Дивні дива» і підкорив серця мільйонів

3. Ума Турман з 20-річною донькою відвідали модний показ (фото)

Новини по темі