Більше не студентка: Дружина Комарова похизувалася дипломом

Із яким дипломом дружина Комарова закінчила бакалаврат | Зіркове життя | 1+1
jetsetter.ua

21-річна Олександра Кучеренко закінчила бакалаврат. 

Поділитися:

Минулого місяця мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров приголомшив зізнанням про таємне весілля зі своєю партнеркою по «Танцях з зірками» Олександрою Кучеренко. Насправді їхнє знайомство відбулося ще до участі в проекті: майбутній чоловік дівчини був членом жюрі на конкурсі «Міс Україна-2016». Саме Олександра отримала почесний титул переможниці.     

Та виявляється, обраниця Комарова не лише красуня, а й розумниця. Цього року вона закінчила бакалаврат в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка — і вже встигла похизуватися дипломом. Звичайно, червоним!

@aakucherenko

«Встигнути все» — місія здійснена! Цього місяця відбувся справжній марафон важливих подій мого життя, в тому числі — випуск з Інституту журналістики! Я до останнього не знала, якого кольору буде мій диплом бакалавра. Після золотої медалі в школі пообіцяла собі не хвилюватися так сильно через оцінки, добре вчитися і довіритися долі. Але перфекціонізм переміг! За 4 роки навчання були і «Міс Україна», і «Міс світу», і «Танці», і робота на телебаченні, і весілля...

Але, всупереч стереотипам, на іспитах моя впізнаваність мені частіше шкодила, ніж допомагала: доводилося готуватися навіть старанніше, щоб отримати чесну оцінку за свої знання, а не «за красиві очі».

@aakucherenko

Олександра Кучеренко додала, що навіть у період зйомок намагалася не пропускати пари. Усе це заради мрії дитинства — отримати професію телеведучої. Втім, прощатися надовго зі стінами рідного університету дружина Комарова поки не планує. Попереду в дівчини вступ до магістратури. 

Більше цікавого про весілля Дмитра і Олександри дізнаєшся з відео:

Також нагадаємо, що незабаром стартує третій сезон «Танців з зірками». Цікаво, чи об’єднає проект інші зіркові серця? 

Не пропусти останні новини про Комарова і його дружину:

1. Який несподіваний подарунок Комаров отримав від дружини на день народження

2. Дружина Комарова показала ідеальну сукню для романтичного побачення (фото)

3. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

4. «Я приніс пляшку віскі», — Комаров розповів, як потоваришував із батьком дружини

5. Де живуть після весілля Комаров і Кучеренко

Новини по темі