Дружина Комарова показала ідеальну сукню для романтичного побачення (фото)

Дружина Комарова вразила модельною фігурою в дизайнерській сукні (ФОТО)
maincream.com

Струнка і жіночна Саша Кучеренко прогулялася набережною.

Поділитися:

Минув перший тиждень відтоді, як мандрівник і ведучий Дмитро Комаров та його кохана Олександра Кучеренко розсекретили свої стосунки. Після двох років таємних зустрічей та навіть перельотів у різних літаках новоспечені чоловік та дружина нарешті можуть вільно демонструвати почуття.

Тепер Саша і Дмитро не лише діляться теплими спільними фото, а й разом з’являються на публіці. Наприклад, вчора Міс Україна-2016 поїхала разом із коханим до Одеси, щоб підтримати його під час проведення творчої зустрічі.

Для важливого заходу Олександра обрала чарівну білу сукню довжини міді від української дизайнерки Каті Сільченко. Легка, приталена і з грайливим квітковим принтом, вона б чудово підійшла для побачення теплим літнім вечором.

@aakucherenko

До свого романтичного образу Олександра Кучеренко додала сонцезахисні окуляри, яскравий рожевий клатч і лаконічні білі мюлі.

Цікаво, що в сукні тієї ж колекції з’являлась Тіна Кароль на зйомках Голосу країни-9.

Нагадаємо, Дмитро Комаров одружився з Сашею Кучеренко таємно в Ізраїлі. Їхні стосунки почалися до участі пари в Танцях з зірками. Дивись інтерв’ю із закоханими просто зараз на нашому сайті:

Також не забувай, що вже незабаром розпочинається третій сезон Танців з зірками. Скоро дізнаємося, які знаменитості вийдуть на паркет, та чи об’єднають танцювальні па й інші серця!

Не пропусти головні новини про одружених Комарова і Кучеренко:

1. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

2. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

3. Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

4. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

5. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко

6. Який несподіваний подарунок Комаров отримав від дружини на день народження

Новини по темі