Який несподіваний подарунок Комаров отримав від дружини на день народження

Дмитро Комаров отримав несподіваний подарунок від дружини до дня народження - зіркове життя - 1+1

Ось як потрібно готувати сюрпризи!

Поділитися:

Нещодавно головний мандрівник України Дмитро Комаров відсвяткував свій 36-й день народження – у компанії новоспеченої дружини, колишньої партнерки по Танцях з зірками Олександри Кучеренко. У день народження Олександра зворушливо привітала чоловіка, а святкувати щаслива пара вирішила у стилі Світу навиворіт – у захопливій подорожі.

Днями ведучий показав підписникам в Instagram подарунок, який підготувала для нього кохана.

«Дружина подарувала мені мою улюблену машинку Rover Defender – щоправда, в мініатюрі. Вона настільки майстерно зроблена, до найдрібніших деталей! Всі лопати, каністри – все точно як у моїй експедиційній машині. Це суперкайф!» розповів із захопленням Дмитро Комаров.

Це справді надихає. Очевидно, що Олександра добре знала про захоплення свого обранця і заздалегідь взялася за підготовку сюрпризу. Така ювелірна робота вимагає чимало часу та зусиль!

Закохані довго тримали в секреті свої стосунки, але після весілля із задоволенням діляться приємними спогадами та подробицями зі спільного життя. Так, у відео Дмитро та Олександра розповіли, як таємно від усіх святкували весілля:

Читай більше про солодку пару:

1. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

2. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

3. Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

4. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

5. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко

Новини по темі