Знову наречена: Дружина Комарова приміряла розкішні весільні вбрання

Дружина Дмитра Комарова приміряла розкішні весільні вбрання (фото) | 1+1
Фото: OREST

Справжня принцеса.

Поділитися:

Молода дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко не лише вправна танцівниця й ведуча, а ще й модель. Міс Україна 2016 регулярно бере участь у красивих фотозйомках для найвідоміших брендів – і стає безумовною їх окрасою. А на Українському тижні моди, що відбувся цього місяця, Олександра вразила присутніх напівпрозорим, але дуже елегантним костюмом.

Днями Саша подарувала шанувальникам нову порцію краси й натхнення. У рамках Ukrainian Wedding Fashion Week 2019 вона взяла участь у показі розкішних весільних суконь і поділилася світлиною в Instagram.

Фото: @aakucherenko

Не лякайся, милий, це лише показ весільних суконь під час UWFW, – пожартувала модель.

Кучеренко розповіла, що вигляд казкової принцеси коштував їй неабияких зусиль. «П’ятиметровий шлейф дуже заважав пересуватися подіумом, чіплявся за всі краї та стики. А поки волонтери із зали допомагали моєму «хвосту» вирватися, у мене був час подумати, що фасон своєї весільної сукні я обрала правильно», – поділилася роздумами Саша. Втім, красуня зізналася, що таку сукню принцеси хоча б раз має приміряти кожна, адже це «божественно красиво».

Зазначимо, що вбрання Олександри Кучеренко на весіллі з Дмитром Комаровим було справді нетиповим. Наречена обрала лаконічну білу сукню та відмовилася від підборів.

В Instagram-stories модель поділилася ще декількома красивими кадрами з показу. Дивись фото:

Фото: @aakucherenko

Який фасон сподобався тобі найбільше? Пиши в коментарях у нашому Twitter.

Нагадаємо, що нещодавно Олександра Кучеренко розповіла про те, яким було її перше побачення із Дмитром Комаровим. А як змінилося її життя після весілля, дізнайся з відео:

Найцікавіше про знамените подружжя шукай тут:

1. Приємне з корисним: Комаров влаштував молодій дружині фотосесію

2. На сьомому небі: Як Комаров розважає молоду дружину

3. Дмитро Комаров розповів про містичне знайомство зі своєю дружиною

Новини по темі