Чи покажуть принц Гаррі та Меган Маркл королівського спадкоємця пресі (офіційна заява)

Принц Гаррі та Меган Маркл покажуть дитину пресі
gettyimages.com

Герцоги Сассекські вкотре порушують правила.

Поділитися:

Вчора мережу облетіла офіційна заява Кенсінгтонського палацу про те, що принц Гаррі та Меган Маркл вирішили не наслідувати герцогів Кембриджськів і не будуть показувати королівське немовля пресі. 

Їхня Королівська Високість прийняли рішення зберегти конфіденційність інформації про народження їхньої дитини. Герцог і герцогиня з нетерпінням чекають на можливість поділитися новинами зі всіма та хочуть відсвяткувати поповнення в родині приватно, - йдеться у заяві. 

Однак вже сьогодні вранці стало відомо, що герцоги Сассекські передумали. Публічній фотосесії принца Гаррі та Меган Маркл бути, та в іншому форматі. Протягом декількох днів після народження дитини планується короткий фотокол на території Віндзорського палацу. Лише один репортер, один фотограф та один відеооператор матимуть можливість знімати королівську родину. 

Крім цього, на дорозі Long Walk, що веде до Віндзорського замку, буде створено спеціальний майданчик для преси. Журналісти отримають доступ лише після оголошення початку пологів у герцогині. Представники ЗМІ матимуть можливість перебувати на території ще 72 год, після того, як маля з'явиться на світ. 

Що ж, як бачимо, принц Гаррі та Меган Маркл не бояться й далі порушувати королівські традиції, які підтримували Кейт Міддлтон та принцеса Діана. З нетерпінням чекатимемо на нові офіційні новини палацу. Нагадуємо, що герцогиня Меган Маркл має народити вже у квітні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка в черзі на трон дитина Меган Маркл та принца Гаррі

Новини по темі