Чоловік Дорофєєвої не зміг дивитися на її поцілунок із Зеленським

Чоловік Дорофєєвої не зміг дивитися на її поцілунок із Зеленським | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/vladimirdantes

Володимир Дантес поділився подробицями, як ревнував дружину.

Поділитися:

Екс-учасниця «Танців з зірками», відома ведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі ділиться із шанувальниками ексклюзивними інтерв’ю з українськими селебріті. Цього разу вона влаштувала екзамен на відвертість українському співаку та ведучому Володимиру Дантесу.

Під час бесіди артист розкрив більше подробиць особистого життя і зокрема розповів, чому ревнував свою дружину, співачку Надю Дорофєєву:

«Були часи, коли я ревнував її до будь-кого. Нас спіткали ситуації, коли ми хотіли розійтися через це. Згодом я вирішив переглянути свою позицію. Помітив, як щиро вона мене кохає. Не хотів прокинутися одного ранку і зрозуміти, що я її втратив. Що таким чином можна довести?».

Щоправда, з одним аспектом Дантесу змиритися на вдалося. Популярну комедійну стрічку «Я, ти, він, вона» за участі дружини він досі не подивився.

«Не хочу через сцени поцілунків із Володимиром Зеленським, адже розумію, що це може підігріти якісь емоції. Проте заразом реагую на це спокійно і знаю, як вона знімалася в тій чи іншій сцені. Там не було жодних почуттів. Я навіть можу покепкувати. На «Лізі сміху» в нас були жарти з цього приводу», — зізнався Володимир. 

Повне інтерв’ю Володимира Дантеса та Маші Єфросиніної дивися далі:

Нагадуємо, нещодавно у «Світському житті» Надя Дорофєєва розповіла, чи готова робити сольну кар’єру. Подробиці знайдеш у відео:

Твоїй увазі ще декілька новин про зіркове подружжя:

1. Надя Дорофєєва розповіла про сюрприз Дантесу на Різдво

2. Дорофєєва показала, як відривається під нову пісню свого чоловіка

3. Дорофєєва зізналася, що зверталася до психолога через ревнощі

4. Немов янголята: Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії

5. На цьому фото Дорофєєва і Дантес такі прикольні й закохані

Новини по темі