Чотири знаки зодіаку здійснять мрії у жовтні 2023: хто це буде

4 знаки зодіаку, мрії яких здійсняться у жовтні
Unsplash

Які знаки зодіаку досягнуть мети у жовтні 2023?

Поділитися:

Наша доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує бажання самотності цьому знаку зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку змінять своє життя у жовтні 2023: хто це буде

Лев

Місяць у 4 будинку з 15 по 18 жовтня, щось буде емоційне, новини, зв'язок із мамою, будинок, дитинство, спогади. 28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє. У 10 будинку Юпітер та Уран у ретроградному русі. Ці планети дають другий шанс.

Скорпіон

23 жовтня Меркурій входить у ваш знак Скорпіона, в 1 дім. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Будуть перемовини. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 1 дім гороскопа. Ви станете центром уваги та будете "сяяти". Отримаєте те, чого хочете. 28 жовтня — Місячне затемнення в 7 будинку, у секторі кохання, партнерства та стосунків. Проясниться тема шлюбу чи розлучення. Укладете новий контракт. Найсильніше вплив затемнення відчують ті Скорпіони, в яких день народження з 25 до 31 жовтня.

Водолій

23 жовтня Меркурій змінює знак і входить у ваш 10 будинок, де вже перебуває Марс з 13 жовтня. Ця комбінація підказує вам нові цілі та можливість отримання нової інформації. Ви будете активно працювати над власними проєктами та ставити перед собою нові завдання. З 24 жовтня Сонце у 10 будинку гороскопа, і Луна буде перебувати там з 15 по 18 жовтня. Це період родинних справ. Можливо, ви почнете співпрацювати з одним зі своїх батьків або розглядатимете можливості зміни місця проживання. Також цей період може позначитися на зміні вашого соціального статусу або кар'єрних можливостях.

Риби

23 жовтня Меркурій входить у в 9 дім розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Зустрінете людину, яка стане вашим наставником. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 9 дім розширення світогляду, там же Місяць. Багато навчання та викладання. Ви будете через щось хвилюватися. 28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Як приготувати гарбузові тертюхи, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі