День блондинок 2022: привітання у віршах та прозі для чарівних білявок

День блондинок 2022: привітання у віршах та прозі для чарівних білявок

Сьогодні, 31 травня, святкують свій особливий день володарки світлого волосся.

Поділитися:

Міжнародний день блондинок щорічно святкується в один і той самий день — 31 травня. Історія виникнення свята має декілька версій. Згідно з однією День блондинок започаткували американскі юристки, які втомилися від стереотипного ставлення до розумових здібностей білявок. Перша святкова хода пройшла у 2001 році. І характерно, що в цьому ж році вийшов популярний фільм "Білявка в законі", який розповідає про блондинку, що попри стереотипи успішно завершила Гарвард. В основу фільму покладено оповідання дочки Адвоката та власниці художньої галереї Аманда Браун, яка, вступивши до юридичної школи, почала писати розповіді з життя своїх однокурсників. Оповідання вийшли окремою книгою під назвою "Legally Blonde", що і дало назву знаменитому фільму з Різ Уізерспун у головній ролі.

Блондинка в законе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ5 комедійних фільмів, де знялися всесвітньо відомі блондинки

В 2003 році Міжнародна асоціація білявок запропонувала ЮНЕСКО заснувати свято. 

Цікаво, що білявки та блондини, за підрахунками вчених, можуть зникнути до 2202 року через недомінантний ген та демографічний сплески у країнах, де переважає населення з темним кольором волосся.

З Днем блондинок

З Днем блондинок 2022: привітання у віршах

► Білява красуне, зі святом Тебе,
Нехай Янгол з неба Тебе береже,
Нехай Твоя стежина буде лиш прямою,
заквітчана трояндами, а не кропивою,

Нехай співають пташки Тобі на весні,
збуваються всі мрії, що в світлій голові,
Отож, бажаю щастя, красуне білокоса,
Сонця, Тобі завжди й не лише в волосся!

З Днем блондинок привітання

► У всесвітній день блондинок
Побажати тобі хочу
Тільки класних рандеву
Про роботу — промовчу.

Щоб всі дні, а також ночі,
Проходили без турбот,
Нехай сяють щастям очі
Смуток геть, журба-банкрот!

Блондинка привітання

З Днем блондинок 2022: привітання у прозі

►Усіх білявих красунь вітаю з Днем блондинки! Бажаю, щоб стереотипи вас не стосувалися. Щоб золото волосся зачаровувало і манило своїми переливами та відтінками. Щоб щастя відбивалося в очах, що горять. Будьте вічно молоді і незрівнянно красиві!

►Вітаю з Днем блондинок. Будь завжди ефектною, яскравою, милою і неповторною. Нехай твоя копиця волосся зачаровує всіх навколо. Нехай посмішка і краса наповнює твій світ світлом щастя і радості. Не сумнівайся в собі і залишайся такою, якою ти є.

З днем блондинки

►Вітаємо білявих красунь з Днем блондинки. Бажаємо вам, щоб вас не стосувалися стереотипи. Нехай ваше золоте волосся зачаровує, манить своїми переливами і відтінками. Нехай ваше жіноче щастя відбивається в палаючих очах. Будьте красивими і молодими.

►Усіх красунь білявих вітаємо з чудовим днем, коли сонячні відблиски, граючи на волосині, запалять іскорки у ваших очах. Бажаємо, щоб на вас завжди звертали увагу, щоб цінували вас не за колір волосся, а за оптимізм, життєрадісність і прекрасний характер.

З Днем блондинки привітання

Новини по темі