Дмитро Комаров розповів про містичне знайомство зі своєю дружиною

Дмитро Комаров розповів про містичне знайомство зі своєю дружиною та про книгу, яку пише | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: viva.ua

Це доля.

Поділитися:

Відомий 36-річний український ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров разом із 21-річною дружиною, телеведучою, Міс-Україна 2016 Олександрою Кучеренко знялись у романтичній фотосесії, яку влаштували на заході сонця біля Київського моря.

Для літньої зйомки наречені обрали ніжні образи – Саша грайливу сукню, а Дмитро – білу сорочку та шорти пісочного кольору. 

В ексклюзивному інтерв’ю для журналу Viva пара розповіла, що вважає своє знайомство містичним, адже вони мали всі шанси не зустрітися. Як відомо, Дмитро та Олександра познайомились на конкурсі, де дівчина була учасницею, а ведучий – членом журі.

«У нас усе почалося трішки містично. Немов усе йшло до того, щоб я став членом журі на конкурсі ''Міс-Україна 2016''. Я довго намагався відмовитися від участі, не люблю світські заходи. У мене дуже щільний графік. Відмовився, але організатори дуже просили. У підсумку вирішив піти назустріч і погодився», – зізнався Комаров.

За словами Олександри, вона теж спочатку не хотіла брати участь у конкурсі.

Окрім цього, в інтерв’ю для глянцю Дмитро розповів про їхній із дружиною медовий місяць на Мальдівах, як реагує Саша на його часті відрядження та про свою книгу «Світ навиворіт». Між подружжям немає ніяк таємниць, навіть про небезпечні експедиції ведучий завжди розповідає Олександрі, а батькам – ні.

«Саша перша, з ким я всім ділюся. Про те, як я ледь не потонув, не розповів навіть батькам, не хотів їх лякати. А після розмови з Сашею я швидко приходжу до тями. До речі, мої замітки до майбутньої книги Саша теж читає перша. Коли їх зможуть побачити інші читачі, я поки сказати не можу. У моєму графіку зрідка вдається знаходити час для книги», – прокоментував Дмитро Комаров.

Про те, яким було весілля Олександри та Дмитра, – дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко:

1. Який несподіваний подарунок Комаров отримав від дружини на день народження

2. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

3. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

4. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

Новини по темі