До команди Джамали потрапила вибухова 13-річна рокерка (відео)

Хто потрапив до команди Джамали у 2 ефірі Голосу. Діти-5

І ще двоє юних співаків.

Поділитися:

Учора, 2 червня, глядачі побачили другий ефір сліпих прослуховувань найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5. На сцену вийшли 13 потужних талантів нового покоління, але лише 10 з них пройшли далі.

Цього тижня Джамала запросила до своєї команди трьох юних вокалістів, яким вдалося підкорити тренерку своїм неймовірним співом.

Артем Шойжолов

Артем грає в театрі, співає, танцює, перемагає в конкурсах і щороку приносить школі десятки дипломів. Його фото вже давно висить на шкільній дошці пошани, але він хоче стати відомим на всю країну. Хлопця палко підтримують однокласники, і він пообіцяв їх не підвести.  

Софія Іванько

У свої 13 років Софія вивчає мову програмування – її це надзвичайно надихає. Дівчина хоче стати програмістом, який співає.

А ще Софія пише пісні. Із власною композицією вона пройшла до півфіналу Національного відбору Дитячого Євробачення-2017. Щоправда, минулого року не пройшла кастинг Голосу. Діти. Але Софія не звикла здаватися. 

Для сліпих прослуховувань дівчинка обрала підривну рок-композицію.

Єгор Уманець

Єгора з дитинства готують до професії хірурга. Справжній лікар має бути сильним духом, вважає батько Єгора, а тому віддав сина на бокс. Та по-справжньому хлопець любить єдине заняття – спів. Однокласники теж не в захваті від його вибору, і часом Єгорові буває з ними нелегко.

Співак прийшов на проект, щоб довести татові та друзям, що він здатен досягнути справжнього успіху.  

Читай більше цікавих новин про Голос. Діти-5: 

1. Голос. Діти-5 – 2 випуск – сліпі прослуховування 02.06.2019

2. Команда Дзідзьо поповнилася унікальною дівчинкою, яка вже приносила йому перемогу (відео)

3. Гурт Время и Стекло запросив до своєї команди юну Софію Ротару (відео)