Дорофєєва зізналася, що Позитив до неї залицявся

Надя Дорофєєва зізналася, що Позитив до неї залицявся | Зіркове життя | 1+1

Невже між ними був роман?

Поділитися:

Напередодні свого масштабного концерту VISLOVO в Києві, який відбудеться вже 5 жовтня у Палаці Спорту, учасники гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва і Позитив дали відверте інтерв'ю виданню Viva!. Артисти розповіли, що для них означають популярність, гроші та слава, а також зізналися, які стосунки їх насправді пов'язують. 

Фото: Viva

Впевнені, що мільйони шанувальників «Время и Стекло» неодноразово ставили собі запитання – у Наді та Позитива коли-небудь були особливі стосунки? Виявляється, здогадки не були даремними. Зірки підтвердили, що після першої ж зустрічі відчули взаємну симпатію. 

Пам'ятаю, за обідом ми сіли навпроти один одного, я була в жовтих квадратних окулярах, і Льоша мені каже: «Ну зніми ти ці окуляри! У тебе такі красиві очі!». Коротше кажучи, почав до мене залицятися, – поділилася спогадами Надія. 

Певно, з плином часу Надя та Олексій вирішили, що вони більше колеги та друзі, ніж пара. Тепер Надя щасливо заміжня за ведучим та музикантом Володимиром Дантесом, а Позитив спить в обіймах дружини Ані Завгородньої.

До того ж учасники гурту відкрити завісу реального, а не інстаграмного шоу-бізнесу. Адже більшості й досі життя виконавців нагадує казку: вони завжди красиво вбрані, за свої виступи отримують великі гонорари, а після концертів сідають у розкішні лімузини і їдуть в дорогі готелі. 

«Найскладніше – хворіти на гастролях. Зараз, наприклад, у мене температура і дико болить горло, а я впродовж дня знімалася і не спала. А ще перельоти – о четвертій ранку ми відлітаємо на гастролі, і вже завтра я буду виступати з температурою. Звісно, це складно. Ти також не можеш взяти вихідний, коли він так необхідний, тому що, наприклад, у твоєї бабусі день народження. На додаток, окрему подяку хочемо висловити нашим розбитим дорогам», – розповіла Дорофєєва. 

«У будь-якому випадку для нас сцена і зустрічі з шанувальниками – ліки і наркотик. У ці моменти ти справді забуваєш про всі труднощі», – підсумував Олексій.

Більше новин про улюблений гурт читай на нашому сайті: 

1. Надя Дорофєєва без макіяжу похизувалася природною красою

2. Надя Дорофєєва повторила рухи всесвітньо відомої співачки (відео)

3. Надя Дорофєєва жорстко відповіла хейтерам

4. Немов янголята: Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі