Надя Дорофєєва жорстко відповіла хейтерам

Надя Дорофєєва опублікувала жорстке звернення до хейтерів | Зіркове життя | 1+1
Фото: @nadyadorofeeva

Вам тут не місце!

Поділитися:

«Ваша думка, звісно, цікава, але…», – написала українська співачка та зірковий тренер шоу «Голос. Діти-5» Надія Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram. Артистка не на жарт занепокоєна реакцією учасників співого шоу на негативні коментарі в мережі, тож вирішила звернутися до їхніх «доброзичливців» у більш доступній формі. Метод боротьби з інтернет-ненависниками в Наді досить радикальний:

«Нещодавно на шоу «Голос. Діти» я дізналася, що в учасників виникає справжній стрес через коментарі в мережі. Вони зазвичай недитячі та образливі. Це просто жах! Багатьом нема, чим зайнятися, але хочеться з цим боротися. Від мене – бан за вашу «адекватну» оцінку моєї зовнішності та обговорення моїх батьків і друзів. Цей акаунт для всіх, кому я цікава. А тим, хто пирскає жовчю, тут не місце. Особисте прохання – не писати негатив дітям. Вони по-справжньому страждають через ваші коментарі. Світ змінюється, ми разом із ним! Ми нарешті почали говорити про толерантність, екологію та допомогу тим, хто її потребує. Будьмо добрішими тут, у світі інтернету!».

Приєднатися до звернення Надії вирішили й інші українські зірки, зокрема співачка Джамала та екс-солістка гурту «Віа ГРА» Анастасія Кожевнікова.

Нагадаємо, що переможцем п’ятого сезону вокального шоу «Голос. Діти» став підопічний команди «Время и стекло» – Олександр Зазарашвілі. Дивись інтерв’ю з учасником і його зірковими тренерами у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Надію Дорофєєву:

1. Надя Дорофєєва показала ідеальний look для літньої прогулянки

2. Немов янголята: Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії

3. Дорофєєва в леопардовому купальнику танцює на пляжі (відео)

4. Дорофєєва vs Каменських: Кому більше личить стиль мілітарі?

5. Надя Дорофєєва показала татуювання у пікантному місці

Новини по темі